Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Συνάντηση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, με το δήμαρχο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης για το θέμα του "Αστέρα"

Συνάντηση είχε χθες Τετάρτη 11/12 ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, με το δήμαρχο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης  για το θέμα του "Αστέρα" Βουλιαγμένης.

Σε δηλώσεις του ο Δ. Κουτσούμπας επισήμανε:

"Είχαμε μια αναλυτική ενημέρωση από τον κ. δήμαρχο για τον "Αστέρα" Βουλιαγμένης και το συνολικό πρόβλημα. Το ΚΚΕ από θέση αρχής είναι ενάντια στην ιδιωτικοποίηση. Βεβαίως, και το τίμημα του ξεπουλήματος και το ποιος θα πάρει μια δημόσια περιουσία έχει τη σημασία του, όμως το κύριο δεν είναι η συζήτηση, που γίνεται σε διάφορα μέσα ενημέρωσης, αλλά η ουσία βρίσκεται στο να μην ιδιωτικοποιηθεί και βέβαια ταυτόχρονα να υπάρχει προστασία του περιβάλλοντος, να μπορούν οι εργαζόμενοι, οι λαϊκές οικογένειες να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία και βεβαίως να μην επιβαρύνεται οικιστικά η περιοχή, ταυτόχρονα με την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων χωρίς απολύσεις, χωρίς μισθολογικό περιορισμό όλων των εργαζομένων στις τουριστικές επιχειρήσεις, ιδιαίτερα στον "Αστέρα" Βουλιαγμένης".

Δείτε το video με τις δηλώσεις του κ. Πανά:

Πηγή: 902.gr