Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Την Τρίτη 26/11 συζητείται το θέμα του Αστέρα στην Περιφέρεια

Την Τρίτη 26/11 συζητείται στο Περιφερειακό Συμβούλιο, το θέμα της ρίτη 26/11 συζητείται στο Περιφερειακό Συμβούλιο, το θέμα της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Σ.Μ.Π.Ε.) του Ειδικού Σχεδίου Χωρικής Ανάπτυξης Δημόσιου Ακινήτου (Ε.Σ.Χ.Α.Δ.Α.) για το ακίνητο του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Δείτε και το αντίστοιχο video όπου ο Δήμαρχος κ. Πανάς στα πλαίσια της πρόσφατης συνεδρίασης του Δ.Σ. μίλησε και παρουσίασε συνοπτικα το περιεχόμενο της μελέτης αυτής.


Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με δελτίο τύπου που παραλάβαμε, η Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης απευθύνει στους κατοίκους το ακόλουθο κάλεσμα για μαζική κινητοποίηση στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου:

"Την Τρίτη 26/11 αιφνιδιαστικά συζητείται στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής η Μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την εκποίηση ολόκληρης της χερσονήσου του ΑΣΤΕΡΑ.

Πρόκειται για αντισυνταγματική και περιβαλλοντικά καταστροφική μεθόδευση, που θα οδηγήσει στην ανέγερση 60.000 τετρ. μέτρων πολυτελών κατοικιών, εμπορικών κέντρων κλπ, σε εκτάσεις που περιλαμβάνουν αρχαιολογικούς χώρους, είναι δασικές και αποτελούν πνεύμονα για την ευρύτερη περιοχή. Με παράνομο τρόπο και εν κρυπτώ μεθοδεύτηκε μέσω ΤΑΙΠΕΔ, η εκποίηση δασών, αιγιαλών και αρχαιολογικών χώρων, έναντι πινακίου φακής, ενώ παράλληλα 1500 εργαζόμενοι στο μοναδικό 5άστερο ξενοδοχείο της ευρύτερης περιοχής οδηγούνται σε απόλυση!

Η Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης καλεί όλους τους κατοίκους του Δήμου μας να δώσουν μαζικά το παρόν την Τρίτη 26/11 στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, Λεωφ. Μεσογείων 156.

Με τη δυναμική δική μας αντίδραση μπορούμε να αποτρέψουμε την εγκληματική για τους κατοίκους και τη χώρα εκποίηση της χερσονήσου!"