Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Βραδιά Δημοτικών Χορών

Festival Δημου Βαρης - Δημοτικοι ΧοροιΠραγματοποιήθηκε χθες με επιτυχία, στα πλαίσια του Καλοκαιρινού Φεστιβαλ, η βραδιά Δημοτικών Χορών στο Λιμάνι της Βάρκιζας. Κατάμεστο ήταν το λιμάνι με κόσμο απ'όλες τις ηλικίες. Περισσότεροι από 1300 πολίτες-δημότες έδωσαν το «παρών» στην επιτυχημένη αυτή εκδήλωση στην οποία απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Βάρης Παναγιώτης Καπετανέας ο οποίος και έδωσε συγχαρητήρια για τη συμμετοχή τους σε όλους τους συμμετέχοντες.
Αίσθηση προκάλεσε το group των Ινδικών χορών, το οποίο ανά διαστήματα έδινε μια διαφορετική νότα ζωντάνιας και ένα ευχάριστο διάλλειμα από τα ακούσματα των διαφόρων δημοτικών τραγουδιών. Στη βραδιά συμμετείχαν περισσότερα από δέκα (10) διαφορετικά συγκροτήματα δημοτικών χορών τόσο από το Δήμο Βάρης όσο και απο γειτονικές περιοχές (π.χ. Λύκειο Ελληνίδων Δήμου Βούλας, Συγκρότημα Δήμου Καλυβίων), αλλά και τα υπόλοιπα μέρη της Ελλάδας.
Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος της Βάρης Παναγιώτης Καπετανέας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Θωμάς Δεληγιάννης, οι αντιδήμαρχοι Βάρης κ.κ. Σουτόγλου, Γεμελιάρη και Μακρή, δημοτικοί σύμβουλοι Βάρης, η πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Βάρης κ. Ράπτη, το μέλος του Δ.Σ. του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βάρης κ. Παπανικολάου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κατά τον τυπικό χαιρετισμό στην εκδήλωση, που απηύθυνε ο δήμαρχος Βάρης κ. Καπετανέας, ξεκαθάρισε επίσημα πλέον την υποψηφιότητα του για τον νέο Καλλικρατικό Δήμο των 3Β δίνοντας μια οριστική απάντηση σε όλες τις εικασίες και τα ανά διαστήματα αντιφατικά δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο.
Η εκδήλωση διήρκεσε μέχρι αργά το βράδυ παρουσία πλήθους κόσμου, δημοτών και κατοίκων τόσο της περιοχής της Βάρης όσο και γειτονικών περιοχών. Κοινή ευχή όλων όσων γνώριζουν τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, ήταν οι ενέργειες αυτές να συνεχιστούν ακόμη και μετά την εκλογή του νέου "Υπερ-Δημάρχου" των 3Β, μιας και το Πνευματικό Κέντρο Βάρης οργανώνει βραδιές τόσης μεγάλης απήχησης και δημοτικότητας.