Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Παραλίες ελεύθερης πρόσβασης στα "3Β"..

Ψάχνετε να πάτε για μπάνιο αλλά δεν έχετε ακόμη προμηθευθεί την κάρτα σας ως μόνιμος κάτοικος ή δημότης ή απλά θέλετε να μην πάτε σε μία από τις οργανωμένες και με αντίτιμο παραλίες της περιοχής?

Σας παραθέτουμε τις κυριότερες διαθέσιμες επιλογές σας..

Βάρκιζα

alkyonides_varkizaΗ μικρή σε μήκος παραλία στον κολπίσκο «Αλκυονίδες» στην είσοδο της Βάρκιζας από την παραλιακή λεωφόρο.

alkyoni4alkyon1

 

 

 

 

anatoliki_paralia 

Η μεγάλη σε μήκος και έκταση αμμουδερή ελεύθερη παραλία στο ανατολικό τμήμα του κόλπου της Βάρκιζας κατά μήκος της παραλιακής ζώνης.

 

 

 

 

 

vark1Και στις δυο κατευθύνσεις πριν και μετά τον παραθεριστικό οικισμό μπορείτε να βρείτε μικρές παραλίες με βραχάκια, βότσαλο, ή και άμμο, αλλά με σχετικά δύσκολη πρόσβαση.

vark2

Βούλα

camping3
Πηγή φωτογραφίας: Εβδομη

H πρόσφατα ελεύθερης πρόσβασης στο κοινό παραλία του camping Βούλας δίπλα στο ΚΑΑΠ Βούλας με πρόσβαση από τη Λεωφόρο Ποσειδώνος αλλά και οι μικρής έκτασης παραλίες κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρους πριν το Δημαρχείο Βούλας.

voula1

Βουλιαγμένη

voul2Αμέσως μετά τις οργανωμένες πλαζ και τις μαρίνες της Βουλιαγμένης και όπως ακολουθούμε την παραλιακή λεωφόρο προς την Βάρκιζα, στο νοτιοανατολικό τμήμα του όρμου της Βουλιαγμένης υπάρχουν πολλές μικρές παραλίες, μικροσκοπικοί κολπίσκοι, μεγάλα επίπεδα βράχια, αμμουδιές ελάχιστης έκτασης τα περίφημα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Όλες αυτές οι παραλίες είναι τελείως ανοργάνωτες, αλλά πολύ καθαρές με βαθιά και μάλλον παγωμένα νερά, ρίσκονται μόνο λίγα μέτρα από τον δρόμο και στην άκρη του υπάρχουν τα σχετικά πάρκινγκ.

voul1

kavourΗ όμορφη περιοχή της χερσονήσου Καβούρι λίγο πριν την Βουλιαγμένη διαθέτει αρκετά κομμάτια παραλίας με ελεύθερη πρόσβαση, άλλα με άμμο και άλλα με πέτρες.

 

 


Πηγή φωτογραφικού υλικού: http://www.greekislands.com