Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

3b

Κακοκαιρία χωρίς προβλήματα, δε γίνεται!

Η κακοκαιρία δίνει το παρόν από νωρίς το απόγευμα στο Δήμο μας όπως και σε όλη την περιοχή της Αττικής.

Περισσότερα...

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε πολλές περιοχές της χώρας!

Λόγω των καιρικών συνθηκών, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου, με το οποίο έχει χαρακτηρίσει την αυριανή ημέρα Κυριακή 17/06 ως "πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς".

Περισσότερα...

Δενδροφύτευση στο Πανόραμα Βούλας από το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και την Εθελοντική Ομάδα της Βούλας

Με ενθουσιασμό και μεγάλη συμμετοχή μαθητών των σχολείων και κατοίκων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου δενδροφύτευση στην περιοχή «Κρεβατάκια» στο Πανόραμα Βούλας.

Την ενέργεια αυτή πραγματοποίησε η Εθελοντική Ομάδα της Δημοτικής Ενότητας Βούλας και η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, σε συνεργασία με τα τοπικά σχολεία.

Περισσότερα...

Γαλάζιες σημαίες για τις παραλίες στα "3Β"

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) - Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος "Γαλάζιες Σημαίες" στη χώρα μας - οι βραβεύσεις ακτών και μαρινών με "Γαλάζια Σημαία" για το 2012.

Περισσότερα...

Τη συνδρομή των Δημοτών ζητά η Δημοτική Αρχή για την καθαριότητα της πόλης..

Εξαιτίας της συρρίκνωσης του αριθμού των υπαλλήλων που απασχολούνται στο χώρο καθαριότητας του Δήμου (για λόγους συνταξιοδότησης, μη έγκρισης προσλήψεων από μέρους της πολιτείας, κ.α.), η Δημοτική Αρχή μας απέστειλε το ακόλουθο δελτίο τύπου προκειμένου να ενημερώσει τους Δημότες για το πώς μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε στην καθαριότητά της πόλης μας.


"Η πλήρης αποκομιδή των απορριμμάτων και ο καθαρισμός των πεζοδρομίων και άλλων κοινόχρηστων χώρων στο σύνολο του Δήμου συνεχίζεται κανονικά, παρά τη συρρίκνωση του αριθμού των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας.

Περισσότερα...