Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

ΒΟΥΛΑ

Καταιγίδα με χαλάζι στη Βούλα

Αίθριο καιρό με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας είχαν προβλέψει για σήμερα οι μετεωρολόγοι ενώ από το μεσημεράκι και μετά προέβλεπαν νεφώσεις, βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Περισσότερα...

ΣΠΑΥ & ΣΚΑΪ για τον καθαρισμό της περιοχής

skai_perivΗ Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Βούλας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ξεκίνησε στις 8 Οκτωβρίου, εκστρατεία καθαρισμών από μπάζα και σκουπίδια του δάσους στη νότια πλευρά του Υμηττού υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) και με την επικοινωνιακή υποστήριξη του ραδιοτηλεοπτικού Ομίλου ΣΚΑΪ.

Περισσότερα...

Εκστρατεία Καθαρισμού στην ενότητα της Βούλας

sillogos_ethelonTο Σάββατο, 8/10/2011, η εθελοντική ομάδα Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης Βούλας, στα πλαίσια των δράσεων προστασίας και ανάδειξης του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής μας και του Υμηττού, θα προβεί σε καθαρισμό του δάσους του νοτίου Υμηττού, όπου αυτό γειτνιάζει με την δημοτική κοινότητα της Βούλας (θέση Κρεββάτια), και των τριών ρεμάτων που ξεκινούν από αυτό και διαπερνούν τον αστικό ιστό της, δηλαδή:
  • του Λυκορέματος,
  • του ρέματος της οδού Χλόης και
  • του ρέματος των οδών Σμόλικα-Υμηττού.

    Περισσότερα...

Ολοκληρώθηκε η πρώτη "εκστρατεία καθαριότητας"

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη εθελοντική «εκστρατεία καθαριότητας» στο Δήμο Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης. Η δράση που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου σε συνεργασία με το Δήμο επιβεβαίωσε την ελπίδα ότι όλοι μας θέλουμε μια πόλη καθαρή και όμορφη.

Περισσότερα...

Κλάδεμα δέντρων στην Άνω Βούλα

dendra Οι υπήρεσιες του Δήμου, την Κυριακή 05/06 εκτελούσαν εργασίες στην Άνω Βούλα.

Συγκεκριμένα ειδικό συνεργείο ανέλαβε το κλάδεμα και την κοπή των δέντρων, τα κλαδιά των οποίων ήταν κοντά ή εφαπτόμενα στα καλώδια της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τους αρμόδιους υπαλλήλους, έχει προγραμματισθεί εντος των ημερών και συλλογή των βαρέων αντικειμένων αλλά και των κομμένων κλαδιών στα πλαίσια των προληπτικών ενεργειών πυροπροστασίας του Δήμου μας.