Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Βουλιαγμένη: μεγάλες ποσότητες ρύπων καθάρισαν οι Υδροναύτες τα Θεοφάνεια

mko_idronaytesH MKO "Υδροναύτες" επέλεξε να γιορτάσει την γιορτή των υδάτων και να ξεκινήσει την εκστρατεία περιβαλλοντικών δράσεων «Φωνή Βυθού 2013», πραγματοποιώντας καθαρισμό βυθού στην περιοχή της παραλίας «Λάμπρου» Βουλιαγμένης.

Περισσότερα...

Δενδροφύτευση στη Βουλιαγμένη από Δήμο και UNESCO Νοτίων Προαστίων

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τoν «Όμιλο για την UNESCO Νοτίων Προαστίων», θα πραγματοποιήσουν Αναδάσωση – Δενδροφύτευση στην Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης, στην περιοχή του Λόφου Παπαναστασίου την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 και ώρα 11:00 π.μ.

Περισσότερα...

Διαβεβαίωση της Δημοτικής Αρχής για την καθαρότητα των νερών στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Με τη δημοσίευση του αντίστοιχου Δελτίου Τύπου, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης διαβεβαίωνει ότι τα νερά της Λίμνης Βουλιαγμένης είναι καθαρά και κατάλληλα για κολύμβηση.

Περισσότερα...

Αρίστης ποιότητας τα νερά της λίμνης για κολύμβηση

Mε το ακόλουθο δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε μόλις χθες - Παρασκευή 12/08 - η Δημοτική Αρχή κλείνει το θέμα σχετικά με την καθαρότητα και την καταλληλότητα των νερων της Ιαματικής Λίμνης Βουλιαγμένης.

Ειδικότερα, σας παραθέτουμε το δελτίο τύπου:

"Με αφορμή τη σκόπιμη παραπληροφόρηση των πολιτών από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολιτεύσεως του Δήμου μας περί δήθεν ακαταλληλότητας των νερών της Ιαματικής Λίμνης Βουλιαγμένης για κολύμβηση, σας γνωστοποιούμε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της Έκθεσης Αποτελεσμάτων μικροβιολογικής ανάλυσης νερού (αρ. πρωτ. 5603/12-7-2011) του Κεντρικού Εργαστηρίου Δημόσιας Υγείας που διαβιβάστηκαν στο Δήμο μας από το Τμ. Υγειονομικού Ελέγχου της οικείας Περιφέρειας, τα νερά της Λίμνης ανταποκρίνονται στα πρότυπα των απαιτήσεων ποιότητας και είναι κατάλληλα για κολύμβηση.

Περισσότερα...

Τοπόθέτηση μπλέ κάδων απορριμμάτων για την ανακύκλωση συσκευασιών στη Βουλιαγμένη

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο η εισήγηση του Προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Βουλιαγμένης, σχετικά με τοποθέτηση μπλε κάδων απορριμμάτων για την ανακύκλωση συσκευασιών που θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία της
Δημοτικής Ενότητας Βουλιαγμένης μετά από συνεννόηση με τις Τεχνικές Υπηρεσίες.

Για αποφυγή χρονοτριβής οι κάδοι αυτοί θα μπορούσαν να βρεθούν από τους πλεονάζοντες κάδους των Δημοτικών Ενοτήτων Βάρης και Βούλας, ενώ η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων θα μπορούσε να γίνει άμεσα, τροποποιώντας ελαφρά τα δρομολόγια των σχετικών απορριμματοφόρων.

Επίσης εισηγήθηκε η ένταξη της Δημοτικής Ενότητας Βουλιαγμένης στο πρόγραμμα ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.