Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γρηγ. Κωνσταντέλλος: "Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το «χούι».."

Συνεχίζει να προκαλεί το κοινό αίσθημα ο κ. Πανάς παρά την εκλογική του ήττα, αφού εξακολουθεί, όπως έκανε προεκλογικά, να ψεύδεται στην προσπάθειά του να δημιουργήσει εντυπώσεις και μέσα από ανακοινώσεις του να προσπαθεί να πλάσει για ακόμα μια φορά εικονική πραγματικότητα.

Περισσότερα...

Σπ. Πανάς: "Για μας η εκλογική μάχη συνεχίζεται."

Ευχαριστώ θερμά τους χιλιάδες πολίτες της Βάρης, της Βούλας και της Βουλιαγμένης, που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Είμαστε οι πραγματικοί νικητές της εκλογικής αναμέτρησης στο Δήμο μας, αφού καταφέραμε να επιβάλουμε την ατζέντα των πραγματικών προβλημάτων της πόλης και των συμπολιτών μας, κόντρα στη λάσπη και τα ψέματα των αντιπάλων μας.

Περισσότερα...

Γρηγ. Κωνσταντέλλος: απαντά στη λάσπη!

Σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, αγνοήσαμε ηθελημένα τις επιθέσεις λάσπης και κιτρινισμού, που δεχτήκαμε, και κρατήσαμε την αξιοπρεπή στάση που αρμόζει σε όποιον ζητάει να αναλάβει τις ευθύνες ενός τόπου.

Περισσότερα...

Γρηγ. Κωνσταντέλλος: καθαρή νίκη

Ο συνδυασμός "Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις" πήρε μια καθαρή νίκη στις εκλογές της Κυριακής και ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος είναι ο νέος Δήμαρχος του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Περισσότερα...

Δημοσκόπηση "μαϊμού" όπως και οι υποσχέσεις τους

Με τη δημοσίευση  κάλπικων δημοσκοπήσεων  ο κ. Κωνσταντέλος και ο εκδότης της εφημερίδας "Η Ώρα της Βάρης Βάρκιζας για Βούλα και Βουλιαγμένη", επιχειρούν να εξαπατήσουν τους πολίτες του Δήμου μας.

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες