Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Απόκριες στο Πανόραμα

Ήρθε η ώρα να ζωντανέψουμε τη γειτονιά μας και να στείλουμε το δικό μας μήνυμα αισιοδοξίας. Για το λόγο αυτό σας καλούμε να παρασυρθείτε σε μία διαρκή γιορτή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

 

Το Πανόραμα Βούλας θα γεμίσει κέφι και χρώματα.

Έχουμε και λέμε:

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σας προσκαλούν την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου ώρες 15:00 - 19:00 στο χώρο του σχολείου για να κατασκευάσετε παρέα παραδοσιακούς χαρταετούς που θα γεμίσουν το Πανόραμα Βούλας, όπως κάναμε μικροί! Κάθε παιδί θα πρέπει να έχει μαζί του:
•    μια κόλλα χειροτεχνίας
•    μια καλούμπα σπάγκο χαρταετού
•    4 λαδόκολλες χρωματιστές
•    1 ψαλίδι
Το εργαστήρι είναι δωρεάν!!!

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Μετά τα παιδιά , ήρθε κι η σειρά των μεγάλων να χορέψουν και να διασκεδάσουν αφού πρώτα βάλουν τις στολές και τις μάσκες τους ! Οι ΠανΟραματιστές σας περιμένουμε να γιορτάσουμε τις Απόκριες παρέα στο ψητοπωλείο "Πανόραμα" στην Πλατεία Άλσους  την Κυριακή 22 Φεβρουαριου στις 21.30 (μετά τον αγώνα ποδοσφαίρου) με πολύ κέφι και χορό. Αυστηρά μόνο για ενήλικες!

ΠΕΤΑΓΜΑ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ

Την Καθαρά Δευτέρα και ώρα 11:00 (και καιρού επιτρέποντος) πετάμε τους χαρταέτους μας στη θέση «Κρεβατάκια» στο Παρατηρητήριο της Εθελοντικής Ομάδας, μετά το κοιμητήριο της Βούλας. Εκεί μαζί με τους  ΠανΟραματιστές, τα παιδιά γράφουν μηνύματα τα οποία κολλάνε στις ουρές και γεμίζουμε τον ουρανό με ευχές γεμάτες ελπίδα και αισιοδοξία.

ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΣΟΥΣ

Και στο τέλος καταλήγουμε στην Πλατεία Άλσους όπου μας περιμένει, όπως πάντα, all time classic παραδοσιακή φασολάδα και κρασί από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Πανοράματος Βούλας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ