Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Είδη που χρειάζονται στο Παιδικό Χωριό SOS Bάρης

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Βάρης προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του να βοηθήσουν το "Παιδικό Χωριό SOS Bάρης" με συγκεκριμένα είδη και υπηρεσίες που έχουν άμεση ανάγκη.

 

Σας παραθέτουμε την επιστολή του συλλόγου:

"Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

Όλοι μας τα τελευταία χρόνια έχουμε βιώσει στο πετσί μας το τερατώδες πρόσωπο της κρίσης. Πιστεύουμε ότι οι λόγοι που μας δίνουν την ελπίδα να συνεχίζουμε, είναι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη.

Τις δύσκολες αυτές ημέρες μια ομάδα μικρών συμπολιτών μας, μας «κρούει τον κώδωνα της ανάγκης». Το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης χρειάζεται υλική στήριξη από όλους μας. Ας μην αφήσουμε λοιπόν ούτε για μια στιγμή να σβήσει το χαμόγελο από τα παιδικά χείλη.

Όσοι θέλουν να συμβάλλουν σε αυτή την κίνηση να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: Ριφιώτης Χρήστος: 6944-308718  –  Τριβυζά-Τζήλιου Χαρά: 6974-438277

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ "Παιδικό Χωριό SOS Bάρης": Γάλα ΝΟΥΝΟΥ, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, χαρτί κουζίνας, ψωμί του τοστ, φρυγανιές, μπισκότα, σοκολάτες, κρουασάν, χυμοί, ζάχαρη, αλεύρι, μαρμελάδες, μέλι, μερέντα, ρύζι, μακαρόνια, ντοματοχυμός, όσπρια, κλπ συσκευασμένα προϊόντα μακράς διάρκειας. Φρέσκα προϊόντα όπως: μπριζόλες, κοτόπουλο, κιμάς, μοσχάρι, αυγά, ψάρια, ζαμπόν, τυρί τοστ, τυρί για μακαρόνια, φέτα, κλπ, τα  οποία πρέπει να παραδίδονται απ’ ευθείας στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, διότι ο Σύλλογος δεν έχει τη δυνατότητα αποθήκευσης νωπών προϊόντων."