Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Νέος διαγωνισμός για τον Αστέρα Βουλιαγμένης?

Με πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, μη νόμιμο κρίθηκε το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την ανάπλαση της έκτασης του Αστέρα Βουλιαγμένης και γενικότερα της χερσονήσου Μικρό Καβούρι απο το Ε' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) με την υπ΄ αριθμ. 28/2015 γνωμοδότηση του. Το Προεδρικό Διάταγμα που δεν εγκρίθηκε αφορά το ειδικό χωροταξικό σχέδιο (ΕΣΧΑΔΑ) για τις επενδύσεις που σχεδίαζε το σχήμα υπό τους Αραβες στο ξενοδοχειακό συγκρότημα.

"Τίτλοι τέλους" για την επένδυση στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Μη νόμιμο κρίθηκε το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την ανάπλαση της έκτασης του Αστέρα Βουλιαγμένης και γενικότερα της χερσονήσου Μικρό Καβούρι απο το Ε' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) με την υπ΄ αριθμ. 28/2015 γνωμοδότηση του. Το Προεδρικό Διάταγμα που δεν εγκρίθηκε αφορά το ειδικό χωροταξικό σχέδιο (ΕΣΧΑΔΑ) για τις επενδύσεις που σχεδίαζε το σχήμα υπό τους Αραβες στο ξενοδοχειακό συγκρότημα.

1η Μαίου ξεκινούν τα έργα στην Υδρούσα

Έχει αρχήσει η αντίστροφη μέτρηση πλέον για να μετατραπεί η Υδρούσα, το νησάκι απέναντι απο τον Αστέρα Βουλιαγμένης, σε ένα "τεράστιο περιβαλλοντικό πάρκο' όπως λένε οι νέοι επενδυτές του.

Με αφορμή την οικογενειακή φωτογράφιση που παρέθεσαν οι κ.κ. Νεκτάριος Νικολόπουλος και Κατερίνα Λάσπα στο περιοδικό You, δίδεται και πάλι δημοσιότητα στο νέο επενδυτικό έργο στην Υδρούσα.

 

Πηγή φωτογραφίας: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

Ολοκληρώθηκε το 3μερο Διεθνές Συνέδριο "Βιώσιμη, οικολογική, οικονομική διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική"

Με την καταγραφή των βασικών συμπερασμάτων ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου το τριήμερο Διεθνές συνέδριο για "Βιώσιμη, οικολογική, οικονομική διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική", που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ.

Αστηρ Παλλας: σε αναμονή της δεύτερης και καθοριστικής απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας

Στην εφημερίδα "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" δημοσιεύθηκε χθες απο το δημοσιογράφο κ. Κουσούνη, άρθρο σχετικά με την πορεία του έργου στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Στο άρθρο με τίτλο "Εν αναμονή των όρων δόμησης για τον "Αστέρα"", περιγράφεται το σημείο στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή το έργο.