Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Κ. Πασακυριάκος: το outsider εκ αριστερών της περιοχής..

Για δεύτερη φορά υποψήφιος Δήμαρχος στην πόλη μας είναι ο υποψήφιος με τη Λαική Συσπείρωση Κώστας Πασακυριάκος..και όπως όλα δείχνουν ο κόσμος φαίνεται να αναγνωρίζει το έργο της προηγούμενης θητείας του στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Έμπρακτα και με καίριες παρεμβάσεις, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας του, ως επικεφαλής παράταξης και δημοτικός σύμβουλος βρέθηκε δίπλα σε ανθρώπους αλλά και κοινωνικές ομάδες που είχαν ανάγκη την υποστήριξη τους εντος του Δημοτικού Συμβουλίου π.χ.

 

  • την κατάσχεση από μέρους του Δήμου χρημάτων εις βάρος ηλικιωμένου συνταξιούχου,

  • την έλλειψη σχολικών υποδομών και την υποστήριξη συγκεκριμένων συλλόγων για τη διεκδίκηση του απαιτούμενου χώρου στέγασης των παιδιών και νηπίων,

  • τον αγώνα του για την εξασφάλιση δωρεάν τροφείων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της πόλης ιδιαίτερα για όσους είναι άνεργοι και ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες,

  • την εξασφάλιση ισότιμης δωρεάν πρόσβασης όλων των πολιτών στις παραλίες της περιοχής μας,

    την υποστήριξη εργαζομένων του Δήμου που αντιμετώπιζαν εργασιακά θέματα, κ.α.

Το γεγονός ότι ανήκει στη Λαική Συσπείρωση, ένα συνδυασμό υποστηριζόμενο απο το ΚΚΕ, είναι αλήθεια ότι δημιουργεί αρκετούς δισταγμούς στη συντηρητική κοινωνία της περιοχής μας.

Ωστόσο, όσοι τον έχουν γνωρίσει, έχουν ενημερωθεί για τα ψηφίσματα στα οποία έχει συμμετάσχει και τη δράση του πίσω από τις κάμερες και το βλέμμα των τοπικών media, έχουν αναγνωρίσει στο πρόσωπο του μια ιδιαίτερα δυναμική υποψηφιότητα για το νέο Δημοτικό Σύμβούλιο της πόλης μας.

Και αυτό είναι η αλήθεια ότι παρατηρείται και στην πλειοψηφία των δημοσκοπήσεων που τρέχουν στη περιοχή, καθιστώντας τον κ. Πασακυριάκο ως ενα πολλά υποσχόμενο υποψήφιο για όσους θελήσουν να κάνουν μια επιλογή πιο "αριστερή" στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές..