Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Συνεντεύξεις

Αποκλειστική συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ε.Τ.Α. Α.Ε.

plaz_vouliagmeniO Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Τ.Α. Α.Ε., κος Δημήτρης Λάμπρου, μας παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη όπου μας ανέλυσε τη στρατηγική αλλά και τις σκέψεις της Ε.Τ.Α. Α.Ε. για το μέλλον των παραλιών που περιλαμβάνονται στο νέο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Βασίλης Οικονόμου: Ο νέος Δήμος οφείλει να κινηθεί προς ένα νέο αναπτυξιακό σχέδιο!

Θα υπάρχει τοπική παρουσία της κίνησης "Ένωση Ανεξάρτητων Πολιτων" στην περιοχή μας?

Ήδη στην Βάρη, την Βούλα και την Βουλιαγμένη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον όπως και σε όλες σχεδόν τις περιοχές τόσο της Αττικής όσο και της χώρας. Οπότε να είστε σίγουροι ότι θα υπάρχει τοπική παρουσία και μάλιστα θα εκπλήξουν πολλούς οι άνθρωποι που ήδη συμμετέχουν. Εμείς θέλουμε να δώσουμε το βήμα και την δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να εμφανιστούν και να αναδειχτούν μέσα από την πολιτική και κοινωνική δράση τους.

Έχετε ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση και έχετε ενεργό ρόλο στα δρώμενα της περιοχής της Ανατολικής Αττικής. Πως πιστεύετε ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί η διαχείριση ενός Καλλικρατικού Δήμου και δη αυτός των "3Β" (Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη)?
    Το ευτύχημα για την Βάρη, την Βούλα και τη Βουλιαγμένη είναι ότι δεν υπάρχουν σημαντικές ανομοιογένειες που υπάρχουν σε άλλους δήμους της Αττικής. Η διαχείριση θα είναι δύσκολη στην αρχή λόγω των λειτουργικών δυσκολιών που συνεπάγεται από μόνος του ο Καλλικράτης. Παρόλα αυτά πρόκειται για ένα Δήμο που έχει τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες, του ανήκει ένα τεράστιο παραλιακό μέτωπο, έχει έσοδα και μπορεί να επιλύσει με την δέουσα πολιτική βούληση σημαντικά προβλήματα.

    Περισσότερα...