Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

VOULIAGMENI

Σκουλούδη Άννα

Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος στην Ανεξάρτητη κίνηση Βάρης – Βούλα – Βουλιαγμένη με Δήμαρχο το Γρηγόρη Κασιδόκωστα.

Φίλες και φίλοι Βουλιώτισες και Βουλιώτες,

Η περίοδος που διανύουμε σήμερα καθώς και τα αμέσως επόμενα χρόνια θα είναι πολύ κρίσιμα για την ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

Αυτή η εξέλιξη είναι πλέον ορατή καθώς μεθοδεύεται η ολοκληρωτική παράδοση της παραλίας σε μεγάλα συμφέροντα, ξένα προ την πόλη μας και η μετατροπή της πόλης σε μαγαζούπολη και τσιμεντούπολη.

Συγκεκριμένα:
Η παραλία της πόλης μας ξεκινώντας από τις 2 πλαζ καθώς και το κάμπινγκ κινδυνεύει να τσιμεντοποιηθεί, αφού η ΕΤΑ (θυγατρική εταιρεία του ΕΟΤ) σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή σχεδιάζει να την παραδώσει σε γνωστά συμφέροντα προκειμένου να χτιστούν ξενοδοχεία, καταστήματα, μπαρ, φαστ-φουντ και άλλες επιχειρήσεις.

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε τα νυχτερινά κέντρα, τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις που υπάρχουν καθώς και όσα σχεδιάζονται να γίνουν στην ελεύθερη ακτή, εύκολα καταλαβαίνουμε ότι σε λίγα χρόνια θα στερηθούμε την παραλία μας.

Βέβαια με τους αγώνες και τις προσπάθειες των εξωραϊστικών συλλόγων και των κατοίκων αποτρέψαμε μέχρι τώρα την υποβάθμιση και την παράδοση των ακτών της πόλης μας στα οργανωμένα συμφέροντα και είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε για να απαλλαγεί Η ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Εκτός όμως από την παραλία είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να αλλάξει η φυσιογνωμία του Δήμου καθώς επιχειρείται από την Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με κατοίκους της μειοψηφίας να γεμίσει η πόλη με καταστήματα και επιχειρήσεις.

Πολίτες της Βούλας,

Όλοι γνωρίζετε ότι την τελευταία 20ετία εκατοντάδες κάτοικοι του Δήμου αγωνίστηκαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΒΟΥΛΑ ΠΟΛΗ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ  ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΤΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ 124 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΔΑΣΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

Για να έχουν όμως οι αγώνες μας αυτοί πιο ουσιαστικά αποτελέσματα αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον συνδυασμού του Γρηγόρη Κασιδίκωστα και είναι σίγουρη ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ θα εκφράσει την πλειοψηφία των Βουλιωτών και θα κερδίσει τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές για να συμβάλλει αποφασιστικά στην υλοποίηση των στόχων, των αγώνων που κάνουμε.

Η κίνηση αυτή απευθύνεται σε όλους ανεξαίρετος τους συνδημότες μας που επιθυμούν όπως και εμείς η πόλις μας:
  1. Να παραμείνει η Βούλα περιοχή αποκλειστικής κατοικίας με το δικό της εμπορικό κέντρο.
  2. Να περιέλθει η παραλία στον Δήμο, να μην παραχωρηθεί σε οικονομικά συμφέροντα, να απελευθερωθεί από κάθε παράνομη εγκατάσταση και να αναπλαστεί σε χώρο μόνο για κολύμβηση.
  3. Να βελτιωθούν οι υπάρχουσες υποδομές και να δημιουργηθούν νέες για την καλύτερη μόρφωση, άθληση και δημιουργική απασχόληση της νεολαίας.
  4. Να φύγουν οριστικά όλα τα νυχτερινά κέντρα από την παραλία και την πόλη.
  5. Να προστατευθεί κα να αναδασωθεί ο Υμηττός και να αναπλαστεί το Λυκόραμα και τα υπόλοιπα ρέματα.
  6. Να εξασφαλιστεί η καθαριότητα και ο εξωραϊσμός των περιοχών κατοικίας, των πάρκων και των δημοσίων χώρων καθώς και της παραλίας.
  7. Να ενισχυθεί η Δημοκρατική λειτουργία του Δήμου με την ενθάρρυνση της συμμετοχής των πολιτών.
Παράλληλα πιστεύω ότι πρέπει να καθιερωθεί και να θεσμοθετηθούν συλλογικές μορφές οργάνωσης ανά συνοικία.

Φίλες και Φίλοι συνδημότες εσείς με γνωρίζετε ποια είμαι, γιατί συνεχώς αγωνιζόμουν κοντά σας, για να κρατήσουμε ψηλά την ποιότητα ζωής στην πόλη μας. Η προσπάθεια μου λοιπόν στηρίζεται αποκλειστικά σε εσάς και σας καλώ να την ενισχύσετε.

Ας αγωνιστούμε όλοι μαζί ια να παραμείνει η Βούλα μια πόλη όμορφη, πράσινη, παράκτια, μια πόλη να μας εξασφαλίζει την ποιότητα ζωής που μας αξίζει.

Για αυτό λοιπόν ισχυρό ΝΑΙ στην (ανεξάρτητη κίνηση Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη με δήμαρχο τον Γρηγόρη Κασσιδόκωστα).

Η υποψήφια Δημοτική σύμβουλος
ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ ΑΝΝΑ

ΤΟΛΜΩ, ΜΠΟΡΩ  ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑ

Πρέπει να ψηφίσουμε όλοι…