Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Πρόεδρος εργαζομένων Ασκληπιείου Βούλας:"δεχθήκαμε λεκτική επίθεση από τον υπουργό ο οποίος μας είπε ότι μισεί και σιχαίνεται την απεργία"

Όπως δήλωσε σε γνωστή ιστοσελίδα για θέματα υγείας, η πρόεδρος εργαζομένων στο Ασκληπιείο Βούλας και μέλος στο ΔΣ της ΟΕΝΓΕ κα Δέσποινα Τοσονίδου "δεχθήκαμε λεκτική επίθεση από τον υπουργό ο οποίος  μας είπε ότι μισεί και σιχαίνεται την απεργία".

Συνεχίζοντας τη δήλωση της η κα Τοσονίδου ανέφερε ότι "..μάλιστα σε έντονο και επιθετικό ύφος μας είπε πως είναι ντροπή μας που απεργούμε επειδή χάνουμε το 25% του μισθού μας από την διαθεσιμότητα. Μας είπε μάλιστα πως είμαστε ευνοημένοι γιατί εργαζόμαστε στο δημόσιο ενώ  οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα παίρνουν λιγότερα και εργάζονται περισσότερο".

Η συνάντηση της ΠΟΕΔΗΝ με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη πραγματοποιήθηκε για τη διαθεσιμότητα στην οποία μπαίνουν από 9 Απριλίου οι οδηγοί όλων των νοσοκομείων με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία τους όπως  στην μεταφορά αίματος υγειονομικού υλικού ακόμη και φαγητού.

Ο Υπουργός υπογράμμισε στους εκπροσώπους του κλάδου ότι θα καλύψει τα κενά με οδηγούς του ΕΚΑΒ τους οποίους θα αποστείλει στα νοσοκομεία.

Πηγή: tvxs.gr