Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Όμορφο χαμόγελο σε μια ημέρα

Η γενική οδοντίατρος κ. Μυρτώ Σκλαβενίτη μας ενημερώνει για το πως εύκολα και εντος μιας ημέρας, μπορούμε να φτιάξουμε ένα όμορφο χαμόγελο.

Μήπως έχετε κι εσείς δόντια αραιά ή στραβά, φθαρμένα ή  σκουρόχρωμα που αλλοιώνουν την εικόνα του χαμόγελού σας? Φροντίζετε τη στοματική σας υγεία, και όμως, ντρέπεστε να χαμογελάσετε άνετα?

Η σύγχρονη Οδοντιατρική έχει πια τα υλικά και τις τεχνικές να διορθώσει όλα τα παραπάνω προβλήματα και μάλιστα σε μία μόνο επίσκεψη, ανώδυνα και οικονομικά.

Οι όψεις ρητίνης (Bonding) μπορούν να αλλάξουν το σχήμα ή το χρώμα του δοντιού, να καλύψουν κενά και να διορθώσουν φθαρμένα ή τριμμένα δόντια, δημιουργώντας ένα λευκό και ομοιόμορφο χαμόγελο. Τα δόντια στις περισσότερες περιπτώσεις δεν τροχίζονται καθόλου, παραμένουν άθικτα, μόνο καθαρίζονται για να δεχθούν το υλικό.

Η τεχνική αυτή αφορά την κάλυψη της μπροστινής επιφάνειας των δοντιών με σύνθετη ρητίνη. Η σύνθετη ρητίνη είναι το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των άσπρων σφραγισμάτων και χρησιμοποιείται ευρύτατα στην Οδοντιατρική, ενώ είναι απόλυτα δοκιμασμένο κι ασφαλές.

Το αποτέλεσμα είναι ένα χαμόγελο απόλυτα αισθητικό και φυσικό, σα να μην έχει πραγματοποιηθεί καμία παρέμβαση, και με την κατάλληλη φροντίδα (καθαρισμός δοντιών και στίλβωση) είναι μόνιμο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε για την οδοντίατρο στη σελίδα www.sklaveniti.gr