Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δύο μήνες μετά τη φωτιά σε Βάρη και Βούλα

Πριν από δύο μήνες περίπου στα όρια Βούλας Βάρης είχε ξεσπάσει φωτιά σε σημείο χαμηλής βλάστησης. Η συγκεκριμένη φωτιά μάλιστα λόγω των δυνατών τότε ανέμων είχε απειλήσει δασική έκταση ιδιαίτερης περιβαλλοντικής αξίας για την περιοχή.

Περισσότερα...

Ιος Δυτικού Νείλου: τρία κρούσματα χθες στα νότια προάστια

O ιος του Δυτικού Νείλου έφτασε και στην περιοχή των νοτίων προαστίων.

Τρία νέα κρούσματα εντοπίστηκαν χθες το βράδυ με έναν 18χρονο, έναν 45χρονο και μια γυναίκα 65 ετών να νοσηλεύονται στο Τζάνειο και Ασκληπιείο αντίστοιχα.

Περισσότερα...

Παραλίες ελεύθερης πρόσβασης στα "3Β"..

Ψάχνετε να πάτε για μπάνιο αλλά δεν έχετε ακόμη προμηθευθεί την κάρτα σας ως μόνιμος κάτοικος ή δημότης ή απλά θέλετε να μην πάτε σε μία από τις οργανωμένες και με αντίτιμο παραλίες της περιοχής?

Σας παραθέτουμε τις κυριότερες διαθέσιμες επιλογές σας..

Περισσότερα...

3 Γαλάζιες Σημαίες για τις παραλίες του Δημου Βαρης Βουλας Βουλιαγμενης

Οι παραλίες "Βάρκιζα, Αστέρας Βουλιαγμένης, Α' πλαζ Βούλας" του Δήμου Βαρης Βουλας Βουλιαγμενης βραβεύθηκαν φέτος με "Γαλάζια Σημαία" απο την Ελληνική Εταιρεία Προστασία της Φύσης [ΕΕΠΦ].

Η "Γαλάζια Σημαία" είναι διεθνές σύμβολο ποιότητας, θεωρούμενο το πιο γνωστό περιβαλλοντικό σύμβολο στον κόσμο.

Περισσότερα...

ΥΠΕΚΑ: παράταση για τα αυθαίρετα

Παράταση δόθηκε στην προθεσμία υποβολής των νέων δηλώσεων για την υπαγωγή στο νόμο 4014 έως 31/05/2013 για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων, ύστερα από την υπογραφή της σχετικής υπουργικής απόφασης από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Σταύρο Καλαφάτη.

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες