Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Mια ιδιαίτερη έκθεση φωτογραφιας σε mini market στη Βάρη

Πως θα σας φαινόταν αν σε ένα market της περιοχής, που πάτε να αγοράσετε εφημερίδα, τσιγάρα ή γάλα απολαμβάνετε και όμορφες εικόνες?!

 

Σίγουρα πρωτότυπο και ιδιαίτερο..

Δεν είναι όμως απλό σενάριο.. Σε ένα μικρό mini market στη Βάρη, η ιδιοκτήτρια θέλησε να δώσει μια διαφορετική νότα και έτσι διοργάνωσε μια έκθεση φωτογραφίας..έκθεση των δικών της φωτογραφιών δίπλα στα ψυγεία που πουλά τυριά και γάλατα!

Μερικοί μπορεί να το κατακρίνουν..αλλα ο πολιτισμός μερικές φορές δε χρειάζεται μεγαλεία και μεγαλύτερη αξία έχει ο απλός κάτοικος που μια Τρίτη βράδυ θα βγάλει τις παντόφλες του, θα σηκωθεί απο τον καναπέ του και θα πεταχτεί στο απέναντι mini market για να θαυμάσει ένα έργο τέχνης, από το οποιοδήποτε ακριβό gala..

H έκθεση ήταν καθόλα επαγγελματική! Διατηρώντας την αυθεντικότητα του χώρου, εξασφάλισε το σωστό φωτισμό και η ιδιοκτήτρια εξέθεσε τις φωτογραφίες της!

Και όπως εκμυστηρεύεται η ίδια δε θα περιορισθεί σε αυτή μόνο την έκθεση..στο μικρό mini market σε μια απο τις γειτονιές της Βάρης θα ακολουθήσουν βραδιές προβολής ταινιών, μουσικές βραδιές κ.α.

Τα συγχαρητήρια μας στη δημιουργική ιδιοκτήτρια και ελπίζουμε και σε άλλους φιλότεχνους καταστηματάρχες της περιοχής..