Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Η ιδιωτικοποίηση του Αστέρα, δεν είναι η πρώτη σοβαρή απειλή για την περιοχή της Βουλιαγμένης

Στη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Διονυσόπουλος - γνωστός ως ιστορικός αλλα και για το έργο του στην περιοχή της Βουλιαγμένης - ενημέρωσε το σώμα των συμβούλων για τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή "Μεγάλο Καβούρι" και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία των αρχαιολογικών ευρημάτων της εν λόγω περιοχής.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Διονυσόπουλος απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κωνσταντέλλου όσον αφορά "τί ήταν αυτό, το οποίο τελικά συνέβη ούτως ώστε αυτά τα πράγματα που πετύχατε μόνος σας, σήμερα να τα νέμεται η πόλη και να τα διαφημίζει στα δημοτικά συμβούλια η Δημοτική Αρχή", ο κ. Διονυσόπουλος δήλωσε ότι "δεν είναι η πρώτη φορά που απειλείται η συγκεκριμένη περιοχή!".

 

 

Περισσότερα...

Συνάντηση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, με το δήμαρχο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης για το θέμα του "Αστέρα"

Συνάντηση είχε χθες Τετάρτη 11/12 ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, με το δήμαρχο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης  για το θέμα του "Αστέρα" Βουλιαγμένης.

Περισσότερα...

4 τελικά οι δεσμευτικές προσφορές για τον Αστέρα Βουλιαγμένης

Τέσσερις είναι τελικά οι δεσμευτικές προσφορές που υποβλήθηκαν για το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ε.».

Περισσότερα...

Την Τρίτη 26/11 συζητείται το θέμα του Αστέρα στην Περιφέρεια

Την Τρίτη 26/11 συζητείται στο Περιφερειακό Συμβούλιο, το θέμα της ρίτη 26/11 συζητείται στο Περιφερειακό Συμβούλιο, το θέμα της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Σ.Μ.Π.Ε.) του Ειδικού Σχεδίου Χωρικής Ανάπτυξης Δημόσιου Ακινήτου (Ε.Σ.Χ.Α.Δ.Α.) για το ακίνητο του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Περισσότερα...

Την Παρασκευή, οι τελικές προσφορές για τον Αστέρα Βουλιαγμένης

Στις 22/11 κατατίθενται οι τελικές δεσμευτικές προσφορές για τον Αστέρα Βουλιαγμένης. Βασικοί υποψήφιοι επενδυτές είναι οι: ΤΕΜΕΣ, Dogus, Dolphin Capital, Colony Capital, Fosun και η AGC Equity Partners.

Περισσότερα...