Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ομαδα πολο της Bουλιαγμένης στον ημιτελικό του Champions Cup

Αύριο η ομάδα πόλο γυναικών της Βουλιαγμένης αγωνίζεται για τον τρίτο ευρωπαικό της τίτλο στο final four του Champions Cup!

 

Η ομάδα της Βουλιαγμένης θα πέξει στο Κίρισι της Ρωσίας, στην περιοχή που το 2009 στέφθηκε βασίλισσα της Ευρώπης για πρώτη φορά!

Οι παίχτριες (Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Κική Λιόση, Αγγελική Γερόλυμου, Αντιγόνη Μελιδώνη, Ελένη Κούβδου, Χριστίνα Τσουκαλά, Γιούλη Λαρά) της ομάδας της Βουλιαγμένης αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της Εθνικής Ομάδας πόλο γυναικών και διαθέτουν πολύ μεγάλη εμπειρία σε κρίσιμους για το μέλλον τους αγώνες.

Η Εθνική Ομάδα Ελλάδος πόλο γυναικών μπορεί να αποκλείστηκε και να μην κατάφερε να μας εκπροσωπήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, η ομάδα της Βουλιαγμένης όμως φαίνεται να δείχνει σίγουρη για την κατάκτηση και αυτού του ευρωπαικού τίτλου.

Στον αυριανό ημιτελικό (15.00) η ομάδα της Βουλιαγμένης θα έρθει αντιμέτωπη με την Κίνεφ Κίρισι - επί δέκα χρόνια πρωταθλήτρια Ρωσίας ενώ για οκτώ χρόνια που συμμετέχει στο final four δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο.