Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ποδηλατικός Αγώνας την Κυριακή 29/04

Την Κυριακή 29/04 η παραλιακή ζώνη Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρκιζα θα περιληφθεί στην διαδρομή του ποδηλατικού αγώνα αντοχής 69Km που διοργανώνεται από την Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών και το Δήμο Αθηναίων.

Ως αφετηρία έχει ορισθεί το Νέο Μουσείο Ακρόπολης στις 9πμ και ο τερματισμός θα γίνει στο Σούνιο όπου θα πραγματοποιηθεί απονομή μεταλλίων και τιμητικών διακρίσεων περίπου στις 12.30 μμ. Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, έχουν άνδρες και γυναίκες με συμπληρωμένο το 19ο έτος της ηλικίας τους και διαθέτουν ποδήλατο κούρσα με πετάλια cleats ή καλουπιέδες, ποδηλατικό σορτς ή παντελόνι και κράνος.

Οι κατηγορίες στις οποίες θα ενταχθούν είναι εκείνες για άντρες 19-29 ετών, 30-39 ετών, 40-49 ετών, 50 και άνω, και η κατηγορία των γυναικών.

Ειδικότερα, η διαδρομή θα είναι Διονυσίου Αρεοπαγίτου (Νέο Μουσείο Ακρόπολις), Συγγρού, Ποσειδώνος, Φάληρο, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρκιζα, Λαγονήσι, Σαρωνίδα, Ανάβυσσος, Θυμάρι, Σούνιο (Ναός του Ποσειδώνα). Η διαδρομή 25 km ως τη Βάρκιζα θα είναι προεκκίνηση και οι αθλητές θα πηγαίνουν όλοι μαζί.

Το αγωνιστικό μέρος περιλαμβάνει τα υπόλοιπα 44 km ως το Σούνιο. Αναμένονται ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.