Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ ο Κυανούς Αστέρας Βάρης

Ο προπονητής του Αστέρα Βάρης Γιώργος Αρχοντάκης, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, συνέδεσε το όνομά του με την πρώτη κατάκτηση του Κυπέλλου από τους «κυανόλευκους».

Στις δηλώσεις του, μετά τη λήξη του τελικού, δήλωσε: «Πρόκειται για μεγάλη νίκη, απέναντι σε σπουδαία ομάδα, στην οποία εύχομαι να στεφθεί πρωταθλήτρια. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε 2-0. Ο Αχαρναϊκός μείωσε από ένα τραγικό λάθος μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Τους ανήκει το Κύπελλο».

kyan1Πηγή φωτογραφίας: Kyanous Asteras Varis / Facebook Group

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συγκινημένος ήταν ο πρόεδρος του Αστέρα Βάρης, Χρήστος Γιαννακόπουλος.

kyan2Πηγή φωτογραφίας: Kyanous Asteras Varis / Facebook Group

Αναφερθείς στην κατάκτηση του τροπαίου από τον Αστέρα, δήλωσε: «Είμαστε συγκινημένοι. Καταφέραμε να πάρουμε το Κύπελλο στην τρίτη παρουσία μας σε τελικό, η οποία ήταν και η φαρμακερή.

Από την ημέρα που ανέλαβα την ομάδα, ήταν πάντα μέσα στους στόχους της.

Την πρώτη χρονιά τερμάτισε δεύτερη στην τελική κατάταξη, την 2η χρονιά αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και την 3η κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣΑΝΑ. Στόχος μας πλέον, είναι η παραμονή μας στη Δ’ εθνική».

 

kyan4Πηγή φωτογραφίας: Kyanous Asteras Varis / Facebook Group

Σε πελάγη ευτυχίας, ο σκόρερ Μιχάλης Μητροφάνης, είπε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Ήταν μια μεγάλη νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου. Ξέραμε ότι ο θεσμός του Κυπέλλου είναι διαφορετικός από αυτόν του πρωταθλήματος. Είμαστε ευτυχισμένοι που τα καταφέραμε».

Ο αρχηγός δε του Αστέρα Βάρης Αργύρης Πλίτσης, τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Ήταν η τρίτη συμμετοχή μας σε τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ. Τώρα πρέπει να τα δώσουμε όλα, για να παραμείνουμε στη Δ’ εθνική».

kyan3

Πηγή φωτογραφίας: Kyanous Asteras Varis / Facebook Group