Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Aπό καραμπολα έχασε την 1η θέση στην Α2 ο Γ.Σ. Άρης Βούλας

Όταν το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου ξεκίνησαν οι τελευταίοι αγώνες για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας στην επιτραπέζια αντισφαίριση, ο ΓΣ ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ είχε το πλεονέκτημα λόγω καλύτερου συντελεστή στα σετ από τους δύο άλλους διεκδικητές (ΑΟ ΠΑΓΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ κ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ).

Στους πρώτους δύο αγώνες ο Άρης κέρδισε με 4-0 το ΛΟΥΤΡΑΚΗ αλλά εξακολουθούσε η τριπλή ισοβαθμία που έδινε το πρωτάθλημα στον ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ.

Στο τελευταίο όμως αγώνα έγινε η μεγάλη έκπληξη όπου το ΛΟΥΤΡΑΚΗ έχασε με 4-2 από το ΑΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ  και έτσι η ισοβαθμία από τριπλή (που ευνοούσε τον ΑΡΗ) έγινε διπλή (ΑΡΗΣ- ΠΑΓΩΝΑ), η οποία όμως ευνοούσε τον  ΑΟ ΠΑΓΩΝΑ.

Έτσι η ΠΑΓΩΝΑ ΠΑΤΡΑΣ στέφθηκε πρωταθλήτρια ενώ ο ΑΡΗΣ με ισοβαθμία δεύτερος και θα διεκδικήσει την άνοδο του  στην Α1 ΕΘΝΙΚΗ  κατηγορία σε αγώνα μπαράζ.

Για την ίδια κατηγορία η γυναικεία ομάδα έχασε με 4-3 τόσο από την ΧΑΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ όσο και από την ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ. Το αν θα παραμείνει ή όχι στην κατηγορία της θα εξαρτηθεί από τις 3 τελευταίες συναντήσεις που θα έχει με τις ομάδες ΑΟΣ ΤΕΛΑΜΩΝ, ΑΣ ΠΕΡΑ και ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ.  

Με μια νίκη κατά προτίμηση με τον ΤΕΛΑΜΩΝΑ θα παραμείνει στην κατηγορία της.

Για τις άλλες κατηγορίες ο ΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ κέρδισε με 4-0 την ΜΑΚΑΜΠΗ και 4-1 την ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ , ενώ στις γυναίκες ο ΑΡΗΣ 2006 κέρδισε με 4-2 τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ και 4-1 τους ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΜΕΛΙΣΙΩΝ.

Η γυναικεία ομάδα του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ έχασε με 4-1 από τον ΑΘΗΝΑΙΚΟ και επίσης με 4-1 από τον ΚΑΡΕΑ  ενώ η ομάδα ανδρών  του ΑΟ ΑΡΗΣ 2006 κέρδισε με 4-2 την ΧΑΛΚΙΔΑ και έχασε με το ίδιο σκορ από τον ΔΙΟΝΥΣΟ.