Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Αλεξία Καμμένου στον πάγκο της Γλυφάδας

Η Αλεξία Καμμένου που έχει επι χρόνια διατελέσει προπονήτρια της ομάδας πόλο της Βουλιαγμένης, θα καθίσει πλέον στον πάγκο της Γλυφάδας αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας του ΑΝΟΓ - τη μεγάλη έως πρότινος αντίπαλο της Βουλιαγμένης.

Η διοίκηση του ΑΝΟΓ μετά την αποχώρηση για προσωπικούς λόγους του κ. Ανέστη Πεσματζόγλου από την ομάδα αποφάσισε να προχωρήσει στην πρόσληψη της κα Καμμένου με στόχο την επιστροφή της ομάδας στην Α1.

Στη νέα της προπονητική στέγη η παλιά αρχηγός της εθνικής ομάδας θα βρει ως συνεργάτρια την άλλοτε συμπαίκτριά της στην εθνική Γυναικών, την κα Ευτυχία Καραγιάννη η οποία εργάζεται στη Γλυφάδα ως προπονήτρια, υπεύθυνη για τα τμήματα υποδομής, έχοντας καταγράψει σημαντικές επιτυχίες.

 

Η κα Αλεξία Καμμένου έμεινε δύο χρόνια μακριά από τους πάγκους μετά την αποχώρηση της από τη Βουλιαγμένη, με την οποία κατέκτησε δύο φορές την ευρωπαϊκή κορυφή, με δύο κύπελλα πρωταθλητριών αλλά και δύο Σούπερ Καπ Ευρώπης. Στο διάστημα που μεσολάβησε με εξαίρεση μια ολιγοήμερη παραμονή στην τεχνική ηγεσία του Νηρέα Χαλανδρίου, είχε μείνει μακριά από την προπονητική.

Στο Δήμο, ωστόσο, θα συνεχίσουμε να τη βλέπουμε στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου ως δημοτικό σύμβουλο εκ Βουλιαγμένης.