Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αστέρας Βάρης: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος Δ. Μπαγλατζής

Ο Δημήτρης Μπαγλατζής παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. του Αστέρα Βάρης. Ωστόσο, η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου παραμένει η ίδια ενώ καθήκοντα προέδρου να αναλαμβάνει ο νυν αντιπρόεδρος κ. Χατζηδαβιτίδης.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι μέσα στα τελευταία δύο χρόνια ο Αστέρας Βάρης κατάφερε να ανέβει και να πρωταγωνιστεί στη Δ' Εθνική ενώ έκανε το όνειρο πραγματικότητα εξασφαλίζοντας τη θέση του και στη Γ' Εθνική. 

Η ανακοίνωση του παραιτηθέντος προέδρου:

«Ανακοινώνω ότι αποφάσισα την ερχόμενη χρονιά να μην είμαι στην Προεδρία του Αστέρα Βάρης για προσωπικούς λόγους. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου, που με βοήθησαν να ανεβάσουμε την αγαπημένη μας ομάδα για πρώτη φορά στην Ιστορία της στη Γ'εθνική.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team καθώς και τους λίγους αλλά πιστούς μας φιλάθλους. Με μεγάλη μου χαρά σας γνωστοποιώ ότι Πρόεδρος του Αστέρα θα είναι την επόμενη σεζόν ο νυν αντιπρόεδρος Αναστάσιος Χατζηδαβιτίδης. Του εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία και υπόσχομαι ότι θα είμαι δίπλα του, να τον βοηθήσω να διαπρέψει η ομάδα μας και στη Γ'εθνική!».