Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην Α1 καλαθοσφαίρισης γυναικών ο Πρωτέας Βούλας

Το Σαββατοκύριακο, ο Πρωτέας Βούλας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας επικράτησε του ΠΑΟΚ με 52-50 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας στο Βόλο.

proteaslow

Στα δεκάλεπτα, το σκορ ήταν: 13-18, 26-34, 35-41, 50-52.

Στο πλευρό της αθλητικής ομάδας βρέθηκαν και από τη Δημοτική Αρχή: ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Σπύρος Πανας, και οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης Ν. Ζαχαράτος, Μαρία Σίνα-Χόβρη, Δημήτρης Δαβάκης, Δ. Μπελετσιώτης και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Σας παραθέτουμε και τη συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου κ. Σπ. Πανά:

"Θέλω να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία καλαθοσφαίρισης γυναικών. Είμαι πραγματικά ευτυχής που μου δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσω από κοντά το σπουδαίο αγώνα της 24ης Μαρτίου, να χειροκροτήσω τις προσπάθειές σας να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά της νίκης.

Η ομάδα του Πρωτέα απέδειξε για μια ακόμη φορά το υψηλό αγωνιστικό της επίπεδο, χάρη στο οποίο παρέμεινε αήττητη σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και παράλληλα κατάφερε να βρεθεί ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου.

Η κατάκτηση της κορυφής είναι μια επιτυχία που σας αξίζει.

Μια επιτυχία που κάνει υπερήφανη ολόκληρη την τοπική κοινωνία του Δήμου μας.

Μια επιτυχία που κερδίσατε με σκληρή δουλειά, με ομαδικότητα και με αφοσίωση στον κοινό στόχο. Γι’ αυτό είμαι βέβαιος ότι θα έχει συνέχεια.

Οι ευχές όλων μας είναι μαζί σας, ενόψει των αγώνων του Final Four στο Βόλο. Εύχομαι οι υποχρεώσεις μου να μου επιτρέψουν να είμαι και πάλι μαζί σας και να γιορτάσουμε νέες νίκες.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, τόσο εγώ προσωπικά όσο και η Δημοτική Αρχή, είμαστε δίπλα σας: πιστοί υποστηρικτές της ομάδας και πρόθυμοι να στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο τις προσπάθειές σας.

Επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ για μια ακόμη φορά και να ευχηθώ μια εξίσου επιτυχημένη πορεία στο Κύπελλο και στο νέο πρωτάθλημα".

Αντίστοιχα και η επιστολή συγχαρητηρίων από την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βούλας κα Α. Καρτσωνα:

"Αγαπητά μας Κορίτσια,

Με την καταπληκτική σας νίκη μας κάνατε όλους υπερήφανους. Ευχόμαστε στη ζωή σας πάντα επιτυχίες σε μιά πορεία όλο και ψηλότερα όλο και καλύτερα.

Θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο σ' όλες σας και στον άξιο προπονητή σας.

Για τη Δημοτική Κοινότητα Βούλας,

Αλεξάνδρα Κάρτσωνα

Πρόεδρος"