Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Ι. Νιτερόπουλος: δημόσια συγχαρητήρια για την εκδήλωση του 3ου Δημοτικού Βούλας

Θέλω δημόσια να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου για την θαυμάσια εκδήλωση του 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ: ΣΥΝΑΥΛΙΑ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ στο έργο του Οδυσσέα Ελύτη.

Βασικοί πρωταγωνιστές βέβαια τα παιδιά. Ήταν δύσκολο να πιστέψεις ότι παιδιά του Δημοτικού σχεδόν επί 2 ώρες έκαναν απαγγελίες και τραγουδούσαν, αποσπώντας τα θερμά χειροκροτήματα των παρευρισκομένων στο ασφυκτικά γεμάτο αμφιθέατρο του σχολείου, συναρπάζοντας κατά γενική ομολογία τους θεατές μικρούς και μεγάλους.

Η υπέροχη φωνή του σεμνού καλλιτέχνη Κώστα Μακεδόνα και επιλεγμένων παιδιών έδενε αρμονικά με τα καλλίφωνα μέλη της παιδικής χορωδίας του σχολείου και με τη συνοδεία των ερασιτεχνών μελών της ορχήστρας Κώστα Μαρούλη & Ηλία Κακριλή στο μπουζούκι, Δημ. Κουμαντάκη στα μπάσα, του συνεργάτη μου στο Ο.Α.Π.Π.Α. Γιάννη Πρεβενιού στην κιθάρα και του δασκάλου του σχολείου Θεοδ. Κωνσταντόπουλου στο πιάνο, ο οποίος εκπαιδεύει, συντονίζει, μα πάνω απ’ όλα εμπνέει τα παιδιά να αγαπούν αυτό που κάνουν, μας έκανε να βλέπουμε το φως του φεγγαριού να περπατά μαζί μας όπως λέει ο ποιητής.

Νομίζω ότι τα τραγούδια με τους μελωποιημένους στίχους του ποιητή μας βρήκαν ιδανικούς ερμηνευτές.

Θα ήταν τύχη για τον Οργανισμό Αθλητισμού – Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής να έχει μελλοντική συνεργασία μαζί τους.

Οι δάσκαλοι και ο διευθυντής Θανάσης Πάστρας, με μεγάλο μεράκι, κόπιασαν σίγουρα για αυτό το εκπληκτικό θέαμα που απολαύσαμε. Τους αξίζει κάθε έπαινος και αποτελεί τιμή για την εκπαίδευση να έχει τέτοιους λειτουργούς.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

του Ν.Π.Δ.Δ.
«Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής»
ΝΙΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 

Απόσπασμα της εκδήλωσης όπως δημοσιεύτηκε στο αντίστοιχο Facebook Group "Τρίτο Βούλας" εδώ.