Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Ι. Νιτερόπουλος: "Απεγνωσμένα αναζητώ τον κ. Δήμαρχο...και δεν έχει εμφανισθεί ακόμη στο Δημαρχείο"

Οι εκλογές τελείωσαν. Τα προβλήματα του Δήμου τρέχουν και οι υπεύθυνοι για τις λύσεις αναζητούνται. Απεγνωσμένα αναζητώ τον κ. Δήμαρχο για θέματα που άπτονται της λειτουργίας του ΟΑΠΠΑ και δεν έχει εμφανισθεί ακόμη στο Δημαρχείο.

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ζαχαράτος ο οποίος καμάρωνε στο βιογραφικό του ότι επί ημερών του διπλασιάστηκαν οι Παιδικοί Σταθμοί άφαντος.

Εδώ θα πρέπει να γνωρίζουν οι Δημότες ότι ο κ. Ζαχαράτος έχει ορισθεί μεν από εμένα σαν Υπεύθυνος της λειτουργίας των παιδικών σταθμών αλλά ουδέποτε ασχολήθηκε, είναι άγνωστος στο προσωπικό και μάλλον ούτε γνωρίζει που είναι όλοι οι παιδικοί σταθμοί.

 

Ο Υπεύθυνος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ.λπ, κ.λπ., κ.λπ,έχει κλειδώσει το γραφείο του και είναι εξαφανισμένος.

Εκκρεμούν στην Οικονομική Επιτροπή 36 σοβαρά θέματα που αφορούν τη λειτουργία υπηρεσιών του Δήμου και ουδείς ενδιαφέρεται παρά μόνο οι υπάλληλοι αγωνιούν.      

Οι παιδικοί σταθμοί πρέπει να αρχίσουν να δέχονται αιτήσεις και θα αναλάβω προσωπικά την ευθύνη για την υποβολή αιτήσεων παρά το γεγονός ότι δεν έχουν εγκριθεί ακόμη τα τροφεία από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι υπεύθυνοι, οι οποίοι μάλιστα πληρώνονται για να βρίσκονται καθημερινά στις θέσεις τους απουσιάζουν.

Ο υποφαινόμενος, εθελοντής και μη εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος, σχεδόν μόνος είμαι από το πρωί εκεί που επιτάσσει το καθήκον και αγωνιώ.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ι. ΝΙΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΑΠΠΑ