Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Ω. Κάραγιαν: "Βιτρίνα.."

Φίλες και φίλοι

Συνδημότισσες και συνδημότες

Σε λίγα εικοσιτετράωρα καλούμαστε να εκλέξουμε την νέα δημοτική αρχή  στη πόλη μας,  προσδοκώντας ο κάθε ένας από εμάς σε μία πενταετία ανάπτυξης, δημιουργίας, προόδου σε όλους τους τομείς με ανθρώπινο πρόσωπο.

Έχετε να αντιμετωπίσετε το εξής δίλημμα.

Επιλέγουμε και εμπιστευόμαστε την τύχη της πόλης μας σε έναν συνδυασμό που

  • αποτελείται από έναν επικεφαλής και 96 άτομα, συμπολίτες μας από την όμορφη πόλη μας που κάνουν ένα καθαρό, σεμνό , αξιοπρεπή αγώνα έτσι όπως ταιριάζει σε ανθρώπους που το μόνο τους μέλημα είναι η λαχτάρα να προσφέρουν ανιδιοτελώς στην πόλη τους.

  • που με πενιχρά οικονομικά έξοδα αγωνίζονται να περάσουν το μήνυμα ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ;;;;;;;;;;;;;

Ή

Σε ένα συνδυασμό

  • που έχει κρυφή ατζέντα για μετατροπή της πόλης μας σε ένα LAS VEGAS των νοτίων προαστίων ;;;;;;;;;;

  • που έχει στελεχωθεί από ετερόκλιτα άτομα αλληλοσυγκρουόμενα επί δεκαετίες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  • που ξοδεύει πακτωλούς χρημάτων προερχόμενων από ???????? (άραγε χωρίς ανταλλάγματα);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  • πόσοι από τα στελέχη της και μάλιστα <<πρωτοκλασάτα>> είναι επαγγελματίες πολιτικοί εις βάρος της πόλης ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  • θυμηθείτε τις κλειστές πόρτες και την αδυναμία των πολιτών να προσεγγίσουν την δημοτική αρχή για να λύσουν τα προβλήματα τους, τα προηγούμενα χρόνια και μην παρασύρεστε από τα γλυκόλογα, τα κεράσματα και τις υποσχέσεις της τελευταίας στιγμής. ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΕΝΤΕ (5) ΧΡΟΝΙΑ……  θυμηθείτε τους απέραντους σκουπιδότοπους, τις πλημμύρες, τα ατυχήματα στα σχολεία και τις παιδικές χαρές, τα μαθήματα σε τραπεζαρίες των παιδιών μας, τις κατασχέσεις λογαριασμών σε ευπαθείς ομάδες, την αυταρχική συμπεριφορά του δημάρχου σε υπαλλήλους, σε δημοτικούς συμβούλους κ.α.

Θυμηθείτε την απαξίωση του θεσμού του δημοτικού συμβουλίου από τον ίδιο τον υπηρεσιακό δήμαρχο και τους στενούς του συνεργάτες και άλλα πολλά!!!!!!!!!

Το σκηνικό στο οποίο δίνουν την παράσταση τους είναι στημένο και το πιο επικίνδυνο από όλα είναι το "ΜΝΗΜΟΝΙΟ" που έχουν ήδη υπογράψει με τους χορηγούς τους για τα επόμενα χρόνια.

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ.

Φίλες και φίλοι,

Η πόλη μας, τα παιδιά μας, οι γονείς μας, τα εγγόνια μας είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε και πρέπει να τα διαφυλάξουμε από τα αδηφάγα συμφέροντα που καραδοκούν.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΙΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΛΙΔΗ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ.

ΚΑΡΑΓΙΑΝ ΩΣΑΝΝΑ (ΝΑΝΑ)
Δημοτική Σύμβουλος ΒΒΒ
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος εκλογικής περιφέρειας Βούλας με τον συνδυασμό του  Γρηγόρη Κωνσταντέλλου ΒΒΒ Πόλη για να ζεις