Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Κ. Πασακυριάκος: "Επιβάλλουν το νόμο της σιωπής"

Με μια ανακοίνωση που παραπέμπει σε άλλες εποχές, η δημοτική αρχή του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ουσιαστικά απαγορεύει την προεκλογική δραστηριότητα των συνδυασμών που κατέρχονται στις τοπικές εκλογές!

Η διοίκηση του δήμου με αφορμή προεκλογική εκδήλωση δημοτικού συνδυασμού σε κοινωνική δομή του Δήμου, βρίσκει ευκαιρία για να επιβάλλει το νόμο της σιωπής, να απαγορεύσει τις πολιτικές εκδηλώσεις και την προεκλογική δραστηριότητα πολιτικών κομμάτων, δημοτικών και περιφερειακών συνδυασμών.

Αφήνει να εννοηθεί πως απαγορεύει περιοδείες υποψηφίων σε χώρους όπου δουλεύουν εργαζόμενοι του δήμου, απαγορεύει την πολιτική δραστηριότητα, συζήτηση και διακίνηση ιδεών σε δημοτικούς χώρους.

Η ενέργεια της διοίκησης του δήμου είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση θα συνεχίσει κανονικά την προεκλογική της δραστηριότητα, βασικό συστατικό της οποίας είναι η καθημερινή, ζωντανή επαφή με τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες και τις δομές του δήμου. Και όχι οι δεκάδες πληρωμένες καταχωρήσεις στα μέσα ενημέρωσης, τα ιλουστρασιόν πανάκριβα φυλλάδια και η πληρωμή ενοικίων για δύο και τρία εκλογικά κέντρα.

Κώστας Πασακυριακός - Δημοτικός Σύμβουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης