Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Ι. Νιτερόπουλος: "..σας παίζουμε παιχνίδι!"

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής "άτυπης" συνεδρίασης / συζήτησης μεταξύ των εναπομείναντων δημοτικών συμβούλων και γονέων του 6ου νηπιαγωγείου Βούλας, το λόγο πήρε και ο κ. Νιτερόπουλος ως πρόεδρος του Ο.Α.Π.Π.Α. και δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σε όσα έχουν συμβεί με το θέμα του 6ου νηπιαγωγείου, ο κ. Νιτερόπουλος ως ο πιο αρμόδιος μιας και η λειτουργία του νηπιαγωγείου είναι αρμοδιότητα του Ο.Α.Π.Π.Α. ενημέρωσε τους γονείς για όλα όσα έχουν συμβεί αλλά και τι μπορεί βάσει υφιστάμενης αδειοδότησης να γίνει.

"Αν δεν ενημερωθείτε πλήρως, δε θα καταλάβετε τί παιχνίδι σας παίζουμε..όλοι..σας παίζουμε παιχνίδι! Εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα. Εγώ θα σας μιλήσω με τη γλώσσα της αλήθειας και είτε θέλετε τα πιστεύτε είτε όχι.. " είπε ο κ. Νιτερόπουλος αναφερόμενος στους γονείς και παρέθεσε όλα τα γεγονότα αλλά και τι μπορεί ή όχι να γίνει βάσει των υφιστάμενων δεδομένων.

Ολα αυτα δε που παρέθεσε ο κ. Νιτερόπουλος βασίζονταν σε έγγραφα εσωτερικής αλληλογραφίας με το Δήμαρχο, τη τεχνική υπηρεσία κ.α. αλλά και έγγραφα αδειοδοτήσεων και μη.