Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Ι. Νιτερόπουλος: απαντά στα σχόλια και δημοσιεύματα περί των 2 ταυτόχρονων εκδηλώσεων την προηγούμενη εβδομάδα

O κ. Νιτερόπουλος ως Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου, απαντά στα σχόλια και στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν όσον αφορά τη "σύμπτωση" για την ταυτόχρονη πραγματοποίηση των δύο εκδηλώσεων: "Τελετή Βράβευσης Προσωπικοτήτων" στην αίθουσα ΙΩΝΙΑ απο τον ΟΑΠΠΑ και "ενημερωτική εκδήλωση για τις διεκδικήσεις της ΜΕΕΚΒ" στο Δημαρχείο της Βούλας απο τον ίδιο το Δήμαρχο.

 

Σας παραθέτουμε το δελτίο τύπου:

"Σχετικά με σχόλια όπως:

"Η εκδήλωση – ενημέρωση με την ΜΕΕΚΒ και η παράλληλη εκδήλωση του ΟΑΠΠΑ", "Αντιδράσεις και απουσίες στην εκδήλωση του ΟΑΠΠΑ" κ.λπ.

Σας παραθέτω απλά τα γεγονότα και τα συμπεράσματα δικά σας και των αναγνωστών σας.

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 5/11/2013 του Οργανισμού αποφασίστηκε η πραγματοποίηση της εκδήλωσης "Βράβευση προσωπικοτήτων και αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας για διακρίσεις της αθλητικής περιόδου 2012-2013".

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον κ. Αθ. Μαρτίνο στα γραφεία της εταιρίας κατά την οποία ενημερώθηκε για την απόφασή μας να βραβεύσουμε τον ίδιο και τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την προσφορά τους προς την πατρίδα και το Δήμο μας. Αποδέχθηκε την πρόταση και την ημερομηνία.

Στις 8 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή στις 18:15 το απόγευμα εστάλη E-mail στον Οργανισμό από το Γραφείο επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου πρόσκληση απευθυνόμενη στους Δημοτικούς Συμβούλους για να παρευρεθούν σε ενημερωτική εκδήλωση.

Ενημερώθηκα όπως ήταν λογικό τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου και η υπεύθυνη Πολιτισμού κα Αργυροπούλου ενημέρωσε το γραφείο Δημάρχου (κα Γ. Κουτρή) ότι ήδη έχουμε προγραμματισμένη εκδήλωση και να ενημερωθεί σχετικά ο κ. Δήμαρχος.

Επειδή δεν λάβαμε απάντηση εστάλη και σχετικό έγγραφο ΕΞΑΙΡ. ΕΠΕΙΓΟΝ 15/11/2013 με αριθμ. πρωτ. 3728 και με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Ως προς την ποιότητα της εκδήλωσης προσπαθούμε πάντοτε με τα πτωχά μέσα που διαθέτουμε να επιτύχουμε το δυνατό καλλίτερο και ζητάμε τη κατανόησή σας.

Είναι πάντως η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε μια τέτοια εκδήλωση και αυτό προκάλεσε ευνοϊκότατα σχόλια από αθλητές και παράγοντες και όπως διαπιστώθηκε το πλήθος των διακρίσεων υπερέβη κάθε προσδοκία.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και στη διάθεσή σας τα σχετικά έγγραφα και E-mail."