Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Η κόντρα των κ.κ. Κοντονή - Κασιδόκωστα συνεχίζεται..

Σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε δημοσιεύσει το δελτίο τύπου του ανεξάρτητου πλέον δημοτικού συμβούλου κ. Παντελή Κασιδόκωστα με το οποίο απαντούσε στις δηλώσεις του Αντιδημάρχου κ. Κοντονή (14/10) περί οφειλών της επιχείρησης του σε δημοτικά τέλη για πολλά χρόνια. Απαντώντας στους ισχυρισμούς της 14/10 του κ. Κοντονή, ο κ. Κασιδόκωστας μας είχε παραθέσει αντίστοιχες βεβαιώσεις απο το Τμήμα Οικονομικών του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης περι μη υφιστάμενων ληξιπρόθεσμων οφειλών για λογαριασμό της επιχείρησης που διαθέτει στη Βουλιαγμένη.

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. (29/10), ο κ. Κοντονής επανήλθε στους αρχικούς ισχυρισμούς του διευκρινίζοντας ότι η αρχική του δήλωση αναφερόταν σε οφειλές της επιχείρησης του κ. Κασιδόκωστα ως προς τη "μη καταβολή δημοτικών τελών" για "μη στεγασμένους χώρους" της επιχείρησης. Σύμφωνα με τα ακολούθως προσκοσμισθέν έγγραφο, που φέρει την υπογραφή του κ. Ζαχαράτου - Αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών - το Τμήμα Εσόδων θα προβεί στις ανάλογες χρεώσεις (δηλ. για τα δημοτικά τέλη των "μη στεγασμένων χώρων" της συγκεκριμένης αλλα και άλλων επιχειρήσεων) μόλις λάβει και την απάντηση της Υπηρεσίας Δόμησης. Στο σημείο αυτό διευκρινίζουμε οτι η επιχείρηση αυτή, σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί, διαχειρίζεται το "Vouliagmeni Tennis Club".

Σας παραθέτουμε τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Δ. Κοντονή:


 

 

Ο κ. Παντελής Κασιδόκωστας απάντησε στα όσα είπε ο κ. Κοντονής αναφέροντας ότι όλα αυτά δεν είναι παρα λασπολογίες που έχουν σκοπό να εκθέσουν τον ίδιο και την οικογένεια του επιρρίπτοντας ευθύνες τόσο στον ίδιο τον κ. Κοντονή όσο και στο Δήμαρχο κ. Πανά.