Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Κ. Καραγέωργος: "να σας θυμήσω ακόμα ότι η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν να αρχίσουν οι εργασίες την επόμενη μέρα και όχι μετά από 2 1\2 εβδομάδες"

Με αφορμή τη δημοσίευση του σχόλιου του δημοτικού συμβούλου κ. Δασκαλάκη σε ανάρτηση στην ομάδα ΒΑΡΗ - ΒΟΥΛΑ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ του Facebook ως απάντηση σε σχετική ανάρτηση για το 6ο νηπιαγωγείο Βούλας, ο κ. Καραγέωργος μας έστειλε τη δική του απάντηση.

"Κύριε Δασκαλάκη καλό θα ήταν πριν προχωρήσετε σε επιθέσεις και απειλές σε δημοτικούς συμβούλους να μάθετε και τα ονόματά τους που αν και 2 μήνες σύμβουλος δεν έχετε ακόμα καταφέρει να μάθετε.

Θα σας θυμήσω πρώτα ότι ο πρόεδρος καταλληλότητας που παραιτήθηκε είναι και αυτός που με την υπογραφή του και παίρνοντας όλη την ευθύνη πάνω του σας έδωσε τα όπλα ώστε να μπορείτε εσείς τώρα να προχωρήσετε στην αποκατάσταση του προβλήματος.
 
Το ότι οι παραιτήσεις έχουν γίνει από τον Ιούλιο και άργησαν να αντικατασταθούν όπως αναφέρετε δεν έχει να κάνει με τους συμβούλους αλλά καθαρά με τον πρόεδρο του Δ.Σ που άργησε να το φέρει προς συζήτηση και αν δεν υπήρχε η παρέμβαση των δημοτών μας ακόμα θα εκκρεμούσαν.
 
Οι αναφορές που κάνετε ότι είχατε πιέσεις να μην δεχτείτε τις θέσεις γιατί θα καείτε προφανώς αναφερόμενος σε κουβέντες την ώρα του συμβουλίου από πολλούς συμβούλους είναι λίγο υπερβολικές μιας και εσείς να σας θυμήσω ότι στην αρχή αρνηθήκατε και αφού κανένας άλλος δεν δέχτηκε τελικά είπατε το ναι και να σας θυμήσω ακόμα ότι δεν είχατε αρχικά καταλάβει ότι αναλάβατε και τις 2 θέσεις.
 
Οι συγκεκριμένες κουβέντες που αναφέρετε έγιναν και πιστεύω να έχετε καταλάβει και εσείς γιατί υπήρχε έντονη αντιπαράθεση όχι μόνο των συμβούλων αλλά και του κόσμου που είχε έρθει στο συμβούλιο σχετικά με τις ενέργειες του αντιδημάρχου και του τρόπου αντιμετώπισης των μελών των επιτροπών.
 
Να σας θυμήσω ακόμα ότι η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν να αρχίσουν οι εργασίες την επόμενη μέρα και όχι μετά από 2 1\2 εβδομάδες και απαντώντας σαν ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ και όχι σαν ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ πριν μιλήσετε για τσάμπα μάγκες που δεν έχουν ευαισθησίες καλύτερα να κοιτάξετε να κάνετε ΠΡΑΞΗ την ΑΠΟΦΑΣΗ του Δ.Σ που υπεύθυνος για την υλοποίησή της είστε εσείς και μόνο εσείς. Το Δ.Σ παίρνει αποφάσεις που πρέπει να υλοποιούνται και όχι να γίνονται όπλο στον καθένα ώστε να βγάζει ανακοινώσεις που προκαλούν και προσβάλουν τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.
 
Ζητήστε λοιπόν την βοήθεια του Προέδρου του ΟΑΠΠΑ όπως σωστά αναφέρατε και σταματήστε να κατηγοτείτε τους υπόλοιπους συμβούλους από όποιον συνδυασμό και αν προέρχονται που ΑΥΤΟΙ πήραν την απόφαση για ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ όταν η διοίκηση και ο αντιδήμαρχος κοιτούσαν αλλού.

Τέλος σας παρακαλώ κουβέντες και απειλές όπως "μην τολμίσει κανένας από το συμβούλιο να απαντήσει" να τις κάνετε στην παρέα σας και όχι στα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ γιατί ΑΠΑΝΤΗΣΗ θα παίρνετε και ας μην σας αρέσει."