Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Ω. Καραγιαν: "στον Ξενώνα της Βουλιαγμένης, βγαλαν ψωμιά από την κατάψυξη να δωσουν στον κόσμο να φάει και τα ψωμιά ήταν μουχλιασμένα"

Καταγγελία για τις συνθήκες που επικρατούν στο ξενώνα Βουλιαγμένης έκανε η κα Ω. Καραγιαν κατα τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013.

"Στις 05 Αυγούστου 2013 στον Ξενώνα της Βουλιαγμένης, βγαλαν ψωμιά από την κατάψυξη να δωσουν στον κόσμο να φάει και τα ψωμιά ήταν μουχλιασμένα. Κάποιος λοιπόν που φιλοξενείται στον ξενώνα τηλεφώνησε σε ένα φίλο του που είναι στο Πανόραμα και συμβαίνει να είναι και εμένα φίλος μου, του είπε τι συμβαίνει και πήγε ο άνθρωπος πήρε 5 ευρώ ψωμιά από ένα φούρνο και τους τα πήγε.

Όταν εγώ συνάντησα τον κ.                γιατί με αυτόν μιλάω..γιατί και πριν λίγο καιρό είχαμε δεί μια καθαρίστρια του ξενώνα, η οποία είχε πάει στη λαική της Βούλας στις 14.30 που κλεινανε και ζήταγε σάπιες ντομάτες...αυτά τα τελευταία ξέρετε που τα δίνουν δώρο και πακέτο. Και οι άνθρωποι αυτοί οι μανάβηδες ζητούσαν απο την κυρία αυτή αντάλλαγμα να πεί στη Δημοτική Αστυνομία να μη μας γράφει όταν λερώνουμε. Όταν λοιπόν πάλι το είχα μάθει αυτό, πάλι είχα επικοινωνήσει με τον κύριο                 .

..τώρα στις 5 Αυγούστου βγήκε το σάψιο ψωμί κατεψυγμένο. Όταν ρώτησα τον κύριο                   ενώπιον και της κυρίας                 που ήταν στην κοινωνική, μου λέει "δεν τους το ταίσαμε όμως!", δεν μου το αρνήθηκε..

Και μου λέει δεν είχαμε χρήματα διότι άλλαξε το ΔΣ και δεν είχα ΔΣ να πάρω προυπολογισμό. Λέω ποιό ΔΣ αυτό που κάτι είχε πεί ο κ. Καπετανέας οτι δεν ήταν σωστό? Ναι και βγάλαμε καινούριο. Ποιό είναι το καινούριο? Μου λέει ο Δήμαρχος, η κα Σίνα και άλλοι. Α.. όπως ήταν και πρίν.

Ευτυχώς όμως έχει μπεί και ο κ. Καπετανέας και κάποια άλλα άτομα έχουν προστεθεί.

Και θα ήθελα να πώ ότι εκεί δεν είναι parking ψυχων ..."