Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Ν. Κάραγιαν: "Ο κ. Πανάς δεν σέβεται ακόμα και την αναλογική εκπροσώπηση (πληθυσμιακά) των Δημοτικών ενοτήτων του ενιαίου Δήμου μας"

Με την ακόλουθη επιστολή, η δημοτική σύμβουλος κα Νανά Κάραγιαν δηλώνει την ανεξαρτητοποίηση της απο το συνδυασμό της Δημοτικής Αρχής "Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης".

Αφορμή, ήταν οι πρόσφατες εξελίξεις στην αναδιοργάνωση της διοίκησης του Δήμου.
 
Προς
Τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Αγαπητά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας.

Η τελευταία απόφαση του κ. Δημάρχου για την οποία ενημερώθηκα από την ανάρτησή της στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί από εμένα:

1. Σαν πλήρης αποδοκιμασία του έργου, που προσέφερα  στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας (κατά κοινή παραδοχή όλων σχεδόν των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και των συμπολιτών μας) κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.

2. Σαν απαξίωση της απόφασης του Δημάρχου μας κ. Γρηγόρη Κασιδόκωστα - που με τίμησε αναθέτοντας μου την αρμοδιότητα της υπεύθυνης Δημοτικής  Συμβούλου στον ευαίσθητο αυτόν τομέα  -  τον οποίο επικαλείται σαν πατέρα και μέντορα ο εκλεγείς και με την δική μου ψήφο,  σημερινός Δήμαρχος.

Ο κ. Πανάς δεν σέβεται - όπως σοφά είχε πράξει ο Λαοπρόβλητος προκάτοχός του - ούτε ακόμα και την αναλογική εκπροσώπηση (πληθυσμιακά) των Δημοτικών ενοτήτων του ενιαίου Δήμου μας, στα αποφασιστικά και λειτουργικά του όργανα.

Ως εκ τούτου, λόγοι πολιτικής και μόνον ευθιξίας, με οδηγούν στην οριστική και αμετάκλητη απόφαση μου να δηλώσω ότι από σήμερα θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Δήμο μας και τους κατοίκους του, σαν ανεξάρτητη πλέον Δημοτική Σύμβουλος.

Η απόφασή μου αυτή θα είχε ανακοινωθεί στους συναδέλφους της πρώην παράταξής μου, εάν και εφόσον λειτουργούσε η σύνοδος της παράταξης.

Μετά τιμής


                                             ΩΣΑΝΝΑ-ΝΑΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝ
                    Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης