Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Π. Σκουζής: "...μας κοροιδεύει όλος ο κόσμος, μας κοροιδεύει όλη η κοινωνία έξω.."

Την  "έκρηξη" του κ. Σκουζή - δημοτικού συμβούλου συμπολίτευσης από την ενότητα Βουλιαγμένης - παρατήρησαν όσοι παρεβρέθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

 

Συγκεκριμένα, ο κ. Σκουζής μετά από 2.5 ώρες σχεδόν συζήτηση σε θέματα προ ημερησίας και διέκοψε την παρέμβαση του  κ. Μπελετσιώτη, ο οποιος έδινε απαντήσεις σε ερωτήματα προ ημερησίας που αφορούσαν το όνομα του, λέγοντας τα ακόλουθα:

"Το 'χουμε κάνει ζούγκλα εδώ μέσα..επιτέλους κάποιος να πάρει μια πρωτοβουλία..

Σας πληροφορώ ότι τα αυτοκίνητα ολα σε 2 μήνες είναι μπιέλα! Σωστά και καθαρά..πήγε φορτηγό, τώρα θα με αναγκάσετε δε μπορώ και εγώ άλλο, και δεν του αλλάζουν λάδια! Τα πυροσβεστικά δεν έχουν αλλάξει λάδια..

Κύριε Πρόεδρε, πρέπει να μπει μια τάξη αλλιώς να σηκωθούμε να φύγουμε...

Δεν μπορεί εδώ μέσα, μας κοροιδεύει όλος ο κόσμος, μας κοροιδεύει όλη η κοινωνία έξω..

Εδώ δεν είναι προσωπικό μας επάγγελμα, ορισμένοι το έχουν κάνει επάγγελμα εδώ!

Δεν μπορεί εγώ, εγώ, εγώ...είναι το Δημοτικό Συμβούλιο και αυτό αποφασίζει για όλα!

Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει! Επιτέλους, όλη τη χρονιά κάνουμε τους παπαγάλους και ακούμε και ακούμε..5 άτομα διοικούν το Δήμο! Πρέπει να μπεί μια τάξη..και όπου πάμε προιστάμενοι, προιστάμενοι, προιστάμενοι..βρωμήσαμε πια! Έλεος!"

Στη συνέχεια, ο κ. Σκουζής αναφέρθηκε και στο θέμα της καθαριότητας τονίζοντας ότι η άσχημη εικόνα στους δρόμους και ιδιαίτερα στο πεζόδρομο στο Καβούρι αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές πλήττουν τον τουρισμό της περιοχής, την εικόνα των ξενοδοχείων της περιοχής, κ.α.