Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Κ. Κικίλιας: "Δεν ανήκω σε κανέναν ούτε έχω ταχθεί σε κανέναν."

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Βαρης Βουλας Βουλιαγμενης κ. Κικίλιας με αφορμή σχετικό υπαινιγμό δημοτικού συμβούλου, διευκρίνησε ότι "δεν υπήρξα ποτέ στενό περιβάλλον κανενός" καθώς και για τις σχεσεις του με τον Δήμαρχο Βάρης, Βουλας, Βουλιαγμενης κ. Πανά.

Ειδικότερα, ο κ. Κικίλιας ανέφερε:

"Δεν υπήρξα ποτέ στενό περιβάλλον κανενός. Τον κ. Πανά τον γνώρισα μετά τις εκλογές. Στο μαγαζί του έχω να πάω 17 χρόνια, δεν εγνώριζα ούτε που βρίσκεται. Δεν ανήκω σε κανέναν ούτε έχω ταχθεί σε κανέναν. Δε ξέρω πως το βλέπετε έξω σε ορισμένες περιπτώσεις πάντως εγώ σαν άνθρωπος δε θίγομαι καθόλου και πολιτικά δε με ενδιαφέρει καθόλου αν φύγω ή όχι για να 'μαι ξηγημένος απο τούδε και στο εξής. Ευχαριστώ πολύ."

Ο κ. Κικίλιας προέβη σε αυτό το σχολιασμό κατόπιν σχολίου του κ. Δαβάκη - δημοτικού συμβούλου συμπολίτευσης - στα πλαίσια των προ ημερησίας ερωτήσεων στη συνεδρίαση 01/07 του Δ.Σ. σχετικά με τις δηλώσεις που παρέθεσαν ο Δήμαρχος κ. Πανάς και οι δημοτικοί σύμβουλοι / επικεφαλής παραταξεων κ. Κάσδαγλης και κ. Καπετανέας από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια των έκτακτων συνεδριάσεων του Δ.Σ. που δεν πραγματοποιήθηκαν.