Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Π. Καπετανέας: "..καταργούνται 5 σχολικές μονάδες του Δήμου χωρίς ακόμη να έχει διευκρινησθεί η αναγκαιότητα των καταργήσεων αυτών"

Ο δημοτικός σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και πρώην Δήμαρχος Βάρης κ. Παναγιώτης Καπετανέας, ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του είχε αναλάβει τη δημιουργία και ίδρυση αρκετών από τα προαναφερθέντα σε σχετικό άρθρο σχολεία προς κατάργηση στη δημοτική ενότητα της Βάρης, μας δήλωσε:

 kapetaneas sxol"Στο βωμό των απαιτήσεων της τρόικας, καταργούνται 5 σχολικές μονάδες του Δήμου χωρίς ακόμη να έχει διευκρινησθεί η αναγκαιότητα των καταργήσεων αυτών. Προφανώς, λόγοι αφενός οικονομικοί και αφετέρου άλλοι λόγοι άγνωστοι μέχρι τώρα επιφέρουν ένα πλήγμα στην εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας αλλά και γενικότερα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Όσον αφορά την τυπική κατάργηση του 3ου Δημοτικού Βάρης, αφού θα μετονομασθεί σε 2ο Δημοτικό Βάρης δεν υπάρχει κάποιος σχολιασμός. Για την κατάργηση όμως της ίδρυσης του 2ου Νηπιαγωγείου Διλόφου, του 2ου Νηπιαγωγείου Βάρκιζας και του 4ου Νηπιαγωγείου Βάρης, θα ήταν σωστό να υπήρχε και αντίστοιχη έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου".