Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Αποκριάτικη εκδήλωση στη Βάρκιζα

Με παιδικά χαμόγελα και μικρούς καρναβαλιστές γέμισε η παραλία της Βάρκιζας, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, στην αποκριάτικη εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους χορευτές του Λαογραφικού Ομίλου Βάρης «Σεμέλη», που γέμισαν τη σκηνή, με το κέφι και τη ζωντάνια τους και μας ταξίδεψαν από τη Θράκη έως την Κρήτη, με σκωπτικούς χορούς, τραγούδια και έθιμα από όλη την Ελλάδα.

Στη συνέχεια τα παιδιά έπαιξαν παραδοσιακά και εμψυχωτικά παιχνίδια με τη βοήθεια των συνεργατών της "Σεμέλης" και έφτιαξαν τις αποκριάτικες μάσκες τους, με την καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτικών του Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου "Playland". Παράλληλα στο χώρο γινόταν Face Painting από το "ΜΠΙΖΖΖ Πάρτυ".

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με διαγωνισμούς και πλούσια δώρα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος , Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, η Πρόεδρος του Δ.Σ. Λυδία Αργυροπούλου, ο Αντιπρόεδρος του ΟΑΠΠΑ. Γιάννης Αγαλιώτης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού Μαρία Μπραϊμνιώτη, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Βασίλης Παπαμιχαήλ και Δημήτρης Κιούκης.

Ο ΟΑΠΠΑ ευχαριστεί για την ευγενική συμμετοχή τους το Λαογραφικό Όμιλο Βάρης "Σεμέλη", τον Παιδικό Σταθμό και Νηπιαγωγείο, 'Playland" ,την εταιρία, "MΠIZZΖ πάρτυ", τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, καθώς και τους δωροθέτες: τον Αθλητικό Όμιλο Βάρης «Ο ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ», τον Ιππικό Όμιλο Καλυβίων, "Saint George", το "Kavouri Tennis Club", τον Αθλητικό - Κολυμβητικό όμιλο Βάρης -Βάρκιζας, και τέλος το βιβλιοπωλείο "Paper Club".

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ