Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Σε προεκλογικό πυρετό η πλατεία της Βούλας..

Η κεντρική πλατεία στη Βούλα έχει γεμίσει πλέον από περίπτερα των τοπικών επιτροπών / οργανώσεων πολιτικών κομμάτων.

Η αλλαγή στο πολιτικό προφίλ της ευρύτερης περιοχής Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης βάσει των αποτελεσμάτων των εκλογών της 6ης Μαίους ώθησε φαίνεται τους αντιπροσώπους των τοπικών πολιτικών οργανώσεων να εγκαταστήσουν τα περίπτερα τους αλλά και να πραγματοποιήσουν προεκλογικές συγκεντρώσεις στους κοινόχρηστους χώρους της περιοχής - πάντα, με την αντίστοιχη άδεια της αρμόδιας επιτροπής της Δημοτικής Αρχής.

Κατα μήκος λοιπόν της κεντρικής πλατείας της Βούλας μπορεί κάποιος να βρεί το περίπτερο της δικής του πολιτικής προτίμησης μιας και υπάρχουν αντιπροσωπείες από τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑ.ΣΟ.Κ., το ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ., τους Ανεξάρτητους Έλληνες και το Κ.Κ.Ε.

Αντίστοιχα έχουν πραγματοποιηθεί και προγραμματισθεί οι αντίστοιχες προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Έτσι, εντός της προηγούμενης εβδομάδας πραγματοποιήθηκα οι προεκλογικές συγκεντρώσεις:

  • Σάββατο 02/06 προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ στο λιμάνι της Βάρκιζας με κύρια ομιλήτρια την υποψήφια βουλευτή επικρατείας κα Θεανώ Φωτίου και παρόντες τους υποψήφιους Περιφέρειας Αττικής κ.κ. Μητρόπουλο, Πάντζα και Σπανολιό.

  • Πέμπτη 07/06 προεκλογική συγκέντρωση της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Πνευματική Εστία Βούλα με κύριο ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή Περιφέρειας Αττικής κ. Β. Οικονόμου και παρόντες τους συνηποψήφιους του κ.κ. Λεβέντη, Αλεξίου-Σγουρού, Πετράκος και ο υποψήφιος βουλευτής επικρατείας κ. Παναγιωτόπουλος.

  • Πέμπτη 07/06 προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πλατεία της Βούλας 

  • Σάββατο 09/06 προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία της Βούλας

  • Κυριακή 10/06 προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. στην πλατεία της Βούλας με ομιλητές τους κ. Κυπριανίδου υποψήφια βουλευτή Α' Αθήνας και κ. Νταβανέλλο μέλος της γραμματείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και υποψήφιο βουλευτή Β' Αθήνας.

Τα ονόματα των ομιλητών και το πρόγραμμα των συγκεντρώσεων αναφέρεται σύμφωνα με τα όσα μας έχουν σταλεί σε αντίστοιχα δελτία τύπου.