Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο το 3ο Γυμνάσιο / Λύκειο Βούλας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Διεκδίκησης Τρίτου Γυμνασίου- Λυκείου Βούλας συναντήθηκε χθες, 27-5-2012, με τους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου μας.

TRITO_simvΠηγή φωτογραφίας: Facebook Group "Συλλόγος Διεκδίκησης Τρίτου Γυμνασίου- Λυκείου Βούλας"

Στη συνάντηση το παρόν έδωσε εκ μέρους της δημοτικής αρχής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Κοντονής.

Η αντιπολίτευση εκπροσωπήθηκε από τους κ.κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, Παναγιώτη Καπετανέα, Ιωάννη Σκουμπούρη, Παναγιώτη Σωτηρόπουλο και εκ μέρους του κ. Κώστα Πασακυριάκου, οι κ.κ. Στράτος Παραδέλης και Βασίλης Σιοκορέλης.

Με κοινή άποψη για τη δημιουργία 3ου Γυμνασίου-Λυκείου Βούλας, οι παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι των παρατάξεων κατέθεσαν προτάσεις ενώ δεσμεύτηκαν στην από κοινού προώθηση του αιτήματος μέσω των θεσμικών τους ρόλων.

Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με δελτίο τύπου της γραμματεία του Συλλόγου Διεκδίκησης Τρίτου Γυμνασίου- Λυκείου Βούλας, ο κ. Κοντονής δεσμεύτηκε για τη σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου, εντός του μηνός Ιουνίου 2012, με μοναδικό θέμα τη συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής για την άμεση εξεύρεση χώρου για το 3ο Γυμνάσιο- Λύκειο Βούλας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του προεκλογικού άγωνα των συνδυασμών κατά τη διάρκεια των δημοτικών εκλογών, το θέμα του "3ου Γυμνασίου - Λυκείου Βούλας" είχε αποτελέσει βασικό θέμα της προεκλογικής agenda.

Μέχρι στιγμής βέβαια δε φαίνεται να έχει ληφθεί κάποιο μέτρο υπέρ του συγκεριμένου θέματος.

Για του λόγου το αληθές μάλιστα, ο Σύλλογος στην αντίστοιχη ομάδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης (Facebook) έχει αναρτήσει το ακόλουθο video