Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Πυρά Συλλόγου Επαγγελματιών Βούλας προς Διασυλλογικό & Δημοτική Αρχή

Μετά από αρκετό καιρό, ο Σύλλογος Επαγγελματιών της Βούλας παρεμβαίνει με δημόσιες δηλώσεις του ενάντια στο "Διασυλλογικό" όργανο της πόλης αλλά και τη Δημοτική Αρχή.

Ως προς το Διασυλλογικό όργανο, δηλώνει στο γνωστό group του κοινωνικού δικτύου (Facebook):

sillogos_voulas"Οι "δημοκράτες" της Βούλας συγκαλούν το ψευδεπίγραφο "Διασυλλογικό" όργανο της πόλης και απαξιούν να καλέσουν τον Σύλλογο Επαγγελματιών και τον Σύλλογο Ιδιοκτητών, που αν μη τι άλλο εκπροσωπούν δύο τάξεις της τοπικής κοινωνίας που εισφέρουν τα περισσότερα έσοδα στον Δήμο!
 
Μαζεύονται μυστικά και συνωμοτικά μεταξύ τους 5-6 Σύλλογοι - Σφραγίδες, κάποιων αγνώστων κυρίων και κυριών, και εκδίδουν λιβέλλους κατά των συνανθρώπων τους και συνδημοτών τους εξ ονόματος δήθεν των 50 Συλλόγων που έχει η πόλη! Μάλιστα, ούτε τα ελάχιστα μέλη τους δεν εκφράζουν, ούτε καν τα Διοικητικά τους Συμβούλια, ερήμην των οποίων κάνουν την προσωπική "πολιτική" τους.
 
Τρέμουν την οποιαδήποτε άλλη γνώμη και την Αλήθεια!
 
Ο εμπορικός κόσμος της Βούλας λυπάται ειλικρινά, που είναι υπό διωγμόν από το Δήμο, που αυτός συντηρεί οικονομικά κατά το μεγαλύτερο μέρος, και από ορισμένους "πελάτες του", που το πρωί εξυπηρετούνται στα μαγαζιά της πόλης και το βράδυ συνέρχονται στο "Κρυφό Σχολειό" για να κλείσουν τα μαγαζιά!"

Ως προς τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, με δελτίο τύπου αναφέρει:

Τελευταία στη Βούλα, χάρη σε πολιτικές σκοπιμότητες, ξεθάφτηκε από τη ναφθαλίνη το ψευδοπρόβλημα των χρήσεων γης.

Λέμε πάντοτε «ψευδοπρόβλημα», γιατί στην πραγματικότητα όλοι οι Βουλιώτες (περιλαμβανομένων των επαγγελματιών, που όλοι σχεδόν είμαστε κάτοικοι Βούλας), συγκλίνουμε στην ίδια θέση επ΄ αυτού:

Θέλουμε τη διατήρηση της πόλης μας ως «κηπούπολης», που είναι και το συγκριτικό πλεονέκτημά της, και τον αυστηρό περιορισμό των επαγγελματικών χρήσεων σε 4 μόνο ζώνες, μακράν των περιοχών κατοικίας και σε ήπια μορφή.

Το ψευδοπρόβλημα ανακινείται περιοδικώς, για ψηφοθηρικούς και μόνο λόγους, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι, νομικά και πραγματικά, τίποτα δεν μπορεί  πια να αλλάξει!