Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Το quiz δεν είναι απλώς της ημέρας, αλλά ...όλου του χρόνου!
 
Μεγάλος - πολύ μεγάλος - τηλεοπτικός αστέρας, κάτοικος των ορεινών των 3Β, προσεγγίστηκε από υποψήφιο δήμαρχο για τις δημοτικές εκλογές. Του έγινε πρόσκληση ανοιχτή για την κάθοδο του σε ενωτικό (ή μήπως διχαστικό?) ψηφοδέλτιο.
 
Ο δημοσιογράφος - γιατί περί αυτού πρόκειται - ξαφνιασμένος είναι αλήθεια, αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση, αφού δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική την δεδομένη στιγμή, αλλά οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.
Πάντως στις λίγες κουβέντες που ανταλλάχθηκαν, ο υποψήφιος Δήμαρχος έλεγε ότι ο δημοσιογράφος αναδεικνύει πολύ μεγαλύτερη διορατικότητα και ευγένεια από άλλους - έμπειρους πολιτικά - συνυποψηφίους του.
 
Η έκπληξη βέβαια, δεν έχει να κάνει με την προσπάθεια προσέγγισης ενός τέτοιου μεγάλου ονόματος για τα 3Β, αλλά από τον υποψήφιο που την έκανε.
 
Μην προσπαθείτε, δεν πρόκειται να περάσει καν από το μυαλό σας, σας λέω και το υπογράφω. Και μάλιστα, από ότι ακούω δεν θα είναι το μόνο μεγάλο όνομα που θα προσεγγιστεί.
 
Το επόμενο λοιπόν όνομα, θα αφορά άνθρωπο του καλλιτεχνικού χώρου, κάτοικου Γλυφάδας! Όπως πάντα, θα σας κρατάμε ενήμερους.