Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

ΒΑΡΗ

Έκτακτη συνεδράση Δ.Σ. για το ΓΠΣ Βάρης

Επιβεβαιώνοντας το χθεσινό μας άρθρο για τον άστοχο προγραμματισμό της συζήτησης του Γ.Π.Σ. Βάρης, η προγραμματισμένη συζήτηση του θέματος αναβλήθηκε για έκτακτη ξεχωριστή συνεδρίαση Δ.Σ. την Πέμπτη 19/12 στο Δημαρχείο Βούλας.

 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι απο την ενότητα της Βάρης με πρωτοστάτες την κα Αργυροπούλου και τον κ. Καπετανέα εισηγήθηκαν την αναβολή της προγραμματισμένης συζητήσης του ΓΠΣ Βάρης μεταξύ άλλων 45 - όπως είχε προγραμματισθεί αρχικά - λόγω της σοβαρότητας της συγκεκριμένης γνωμάτευσης του Δ.Σ. για τον πολεοδομικό σχεδιασμό στην ενότητα Βάρης, την ανάγκη τοποθέτησης των αρμόδιων φορέων και εκπροσώπων της περιοχής αλλά και την ανάγκη πραγματοποίησης της εξ αρχής προγραμματισμένης για σήμερα (17/12) συνεδρίασης της επιτροπής ποιότητας ζωής.

Η αναβολή βέβαια αυτή δε πέρασε χωρίς αντιρρήσεις μιας και αρκετοί σύμβουλοι επικαλέστηκαν ότι το θέμα προγραμματίστηκε για συζήτηση κατόπιν υπογεγραμμένου αιτήματος 13 δημοτικών συμβούλων και κάτι τέτοιο είναι "ασυμβίβαστο" με τον κανονισμό.