Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

ΒΑΡΗ

Μικρές οι απώλειες απο τη χθεσινή καταιγίδα..

Γνωστό είναι σε όσους κατοικούν στην περιοχή Κόρμπι στην ενότητα της Βάρης, ότι όποτε βρέχει οι δρόμοι πλημμυρίζουν και είναι δύσκολη αν όχι αδύνατη η διέλευση τους τουλάχιστον τις βραδινές ώρες. Πόσο μάλλον σε βραδίες σαν τη χθεσινή που παρατηρήθηκαν ζημιές σε όλη την Αττική..

Χαρακτηριστικά, παραθέτουμε τα λόγια κατοίκου της περιοχής σε σχετική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στη σελίδα "ΒΑΡΗ ΒΟΥΛΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ" των social media:

"Κορμπι.Βαρη. Χωματινοι δρομοι με λακκουβες, σκουπιδια παντου, χορταριασμενα γεματα σκουπιδια οικοπεδα παρατημενα, μαντρια μες την μυγα που εχουν να καθαριστουν...ποτε! Ανυπαρκτα πεζοδρομια και οσα υπαρχουν με λακκουβες. Φωτα...πουθενα,πισσα σκοταδι ολογυρα. Στενοι δρομοι επικινδυνοι για οποιονδηποτε περναει απο αυτους, ειδικα πεζος! Πινακιδες ανυπαρκτες και οσες υπαρχουν βαμμενες με σπρευ. Τωρα δε με την βροχη προστεθηκε και η λασπη νερα παντου στους δρομους λογω αναρχης δομησης. Τα τελη καθε φορα γυρω στα 40-50ευρω! Και θελετε να σας ψηφισουμε? Εισαστε σοβαροι?"

Σε προηγούμενη συνεδρίαση πάντως του Δ.Σ. ο Δήμαρχος κ. Πανάς είχε αναφερθεί στα παράπονα αυτά που ακούει απο τους κατοίκους της περιοχής, λέγοντας ότι όλα αυτά θα λυθούν μολις ολοκληρωθεί η πράξη εφαρμογής και ενταχθεί η περιοχή αυτή στο σχέδιο όποτε θα μπορούν να γίνουν και τα σχετικά έργα.

Στη χθεσινή καταιγίδα, όπως αποτυπώνεται και στις ακόλουθες φωτογραφίες, μηδαμινές είναι - σε σχέση με τις προηγούμενες φορές - οι ζημιές στους δρόμους της περιοχής.

 

Ζημιά στο οδόστρωμα περιμετρικά της νέας πλατείας Κόρμπι, στο γνωστό "Πηγάδι".

Και ένα στενό πιο πάνω από τη νέα πλατεία, επί της οδού Αριστοτέλους:

Εκτός δε απο τις γνωστές λακούβες που γέμισαν νερό και τις νέες λακούβες που δημιουργήθηκαν στα χωμάτινα στενά στην περιοχή της Μηλαδέζας, δεν είχαμε κάτι πιο σοβαρό προς το παρόν.