Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

ΒΑΡΗ

ΒΑΡΗ

Ο θάνατος του εμποράκου στην περιοχή μας

Για την κρίση στην τοπική αγορά έχουμε γράψει αρκετές φορές..

Ωστόσο, αυτή τη φορά η κατάσταση στην αγορά της Βάρης φαίνεται ότι αρχίζει να χτυπάει κόκκινο!

Περισσότερα...

Π. Καπετανέας: "η διένεξη που είχαμε με το Δήμο Κορωπίου, όσον αφορά τα όρια τελείωσε..αρνητική η έκβαση"

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Δευτέρας, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και πρώην Δήμαρχος Βάρης κ. Καπετανέας αναφέρθηκε στο θέμα της αγωγής που υπήρχε μεταξύ του πρώην Δήμου Βάρης και Κορωπίου όσον αφορά τα όρια και διεκδίκηση της περιοχής "Κίτσι" και ένταξης της στον τότε Δήμο Βάρης..μια αγωγή που είχε ξεκινήσει απο τον κ. Αναστασίου και συνεχίστηκε από τον ίδιο..έληξε τελικά εις βάρος των ορίων της πόλης μας.

Περισσότερα...

Έκτακτη συνεδράση Δ.Σ. για το ΓΠΣ Βάρης

Επιβεβαιώνοντας το χθεσινό μας άρθρο για τον άστοχο προγραμματισμό της συζήτησης του Γ.Π.Σ. Βάρης, η προγραμματισμένη συζήτηση του θέματος αναβλήθηκε για έκτακτη ξεχωριστή συνεδρίαση Δ.Σ. την Πέμπτη 19/12 στο Δημαρχείο Βούλας.

Περισσότερα...

Άλλη μια φορά, άστοχος ο προγραμματισμός της θεματολογίας του Δ.Σ.

Για άλλη μια φορά παρατηρείται αστοχία στον προγραμματισμό της θεματολογίας της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Ειδικότερα, ένα μείζον θέμα για τη δημοτική ενότητα της Βάρης, όπως είναι η συζήτηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Βάρης, έχει προγραμματισθεί για σήμερα μεταξύ άλλων 45 θεμάτων χωρίς να έχει προηγηθεί η αναμενόμενη συζήτηση του θέματος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, της οποίας η συνεδρίαση έχει προγραμματισθεί για την Τρίτη 17/12.

Περισσότερα...

Συνεδρίασε χθες το τοπικό συμβούλιο της Βάρης για το ΓΠΣ Βάρης

Συνεδρίασε χθές το τοπικό συμβούλιο της Βάρης για τη συζήτηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Βάρης και την εξέταση της εισήγησης του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου και Προστασίας Περιβάλλοντος Αθήνας (ΟΣΚ), όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας.

Περισσότερα...