Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Πειθαρχία και "θέσεις για όλους": οι βασικοί άξονες του νέου Δημάρχου

Ο κος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος απο τη δεύτερη μόλις εβδομάδα της θητείας του ως νέος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μας δείχνει τους δύο βασικούς άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί πολιτική του.

Βασικός στόχος του όπως όλα δείχνουν είναι να εξασφαλισθεί η συνεργασία των εκλεγμένων δημοτικών του συμβούλων και να μην παρατηρηθούν φαινόμενα εκτροχιασμού, όπως συνέβη στην παράταξη της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.

Για το λόγο αυτό, η πολιτική του φαίνεται να βασίζεται σε δύο βασικούς άξονες:

  • "Πειθαρχία" στις κατευθυντήριες γραμμές του ίδιου και της παράταξης

Τα δείγματα ήδη αρκετά.

Από την πρώτη στιγμή της εκλογής της νέας Δημοτικής Αρχής έως σήμερα ελάχιστα νέα, πλέον αυτών που ο ίδιος ο κ. Κωνσταντέλλος ήθελε να βγούν προς τα έξω, έχουμε εκμαιεύσει από τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους - ακόμη και απο τους πιο λαλήσαντες!

Αντίστοιχα, κατά τη διάρκεια της εκλογής Γραμματέα Προεδρείου του Δ.Σ., όλα τα μέλη της παράταξης της συμπολίτευσης φάνηκε - σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας - να ψηφίζουν βάσει σχετικής κατεύθυνσης. Δε θα μπορούσε άλλωστε να δικαιολογηθούν διαφορετικά τα 20+ λευκά ψηφοδέλτια σε δύο συνεχόμενες ψηφοφορίες και ξαφνική στροφή μόλις παρενέβη τόσο δημόσια ο ίδιος ο Δήμαρχος αλλά και κατ'ιδίαν μέσω μηνύματος που διαβίβασε δημοτικός σύμβουλος σε όλους του υπόλοιπους.

  • "Θέσεις για όλους", εξασφαλίζοντας πρωταρχικά την ικανοποίηση όλων των εκλεγμένων ότι έχουν ενεργό ρόλο στη νέα Δημοτική Αρχή αλλά και μηδενικό περιθώριο για παράπονα όσων δεν έχουν "τοποθετηθεί" σε συγκεκριμένες θέσεις.

Με τοποθέτηση του σε έμμισθη ή όχι, ο νέος Δήμαρχος φαίνεται ότι περιμένει απο τον κάθε σύμβουλο να αποδείξει την αξία του για τη διεκδίκηση περισσότερων αρμοδιοτήτων. Αναγνωρίζει ωστόσο και το δείχνει, τη στήριξη εκείνων των ανθρώπων που είναι δίπλα του τα τελευταία χρόνια.

 

Γενικότερα, ο νέος Δήμαρχος κατά τη διάρκεια της θητείας του ως αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης φαίνεται ότι μελέτησε αρκετά την πολιτική της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής αλλά και των ενεργειών εκείνων που οδήγησαν στην τελική απομάκρυνση κάποιων ατόμων απο αυτη. Γεγονός που κρίνεται θετικά μιας και όπως φαίνεται θα προσπαθήσει να αποφύγει κάτι αντίστοιχο, στο εγγύς μέλλον τουλάχιστον..

Εδώ θα είμαστε να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον..

alkyonida-news.gr